Cred ca este prea mare pentru tine, tu esti inca o copila, desi tu ai impresia ca esti mare, rebela etc. El este un adolescent si la acea varsta baietii, majoritatea, se gandesc destul de mult la sex.
Daca te iubeste sau nu, asta trebuie sa il intrebi pe el. Noi nu iti putem spune ce gandeste.
Faptul ca ti-a zis ca se duce la o alta fata pentru a face sex, daca ma intrebi pe mine, este o lipsa de respect. Nu ii poti spune asta unei persoane, care se presupune ca o iubesti, si mai ales ca a facut acel pariu.
Eu te sfatuiesc sa ai grija si sa analizezi mai bine faptele lui.
estiun copil, iar el e un baiat care simte nevoia sa se afirme. vb de dragoste cand inca nu stiutii cu ce se mananca
Sa iubesti pe cineva inseamna sa ai incredere in persoana respectiva si sa il sprijini indiferent care ar fi decizia lui. Zice ca se duce la una sa faca sex cu ea, incurajeaza-l ) Mai mult ca sigur o sa ramana cu gura deschisa
Eucred ca te iubeste si se joaca cu nervii tai vrea sa te faca geloasa. daca te deranjeaza poti sa faci si u la fel cu ai lui ca sa vada ca nu-ti place. trebuie sa tii minte ca doar decizia ta conteaza, daca o sa vrei sa faci sex cu el sau nu.
Eu cred ca tu esti extrem de mica pentru a avea un prieten! Asteapta sa mai cresti inca 3 sau 4 ani si abia atunci sa ne pui intrebarea asta.Mami tau stie ce faci tu? Ea ce parere are?
Cred ca vrea dor sex, respectiv, asa sint 90% din baieti, inclusiv eu, dar nu in toate cazurile, depinde de fata, si eu cind o iubesc cu adevarat pe o fata nu vreau sex cu ea, vreau doar sa ma inteleaga ca o iubesc si sa fie cu mine.
Iti spun ca nu merita.Eu cred ca nu te iubeste deloc.Tot ce vrea el e sa faca sex cu tine si apoi sa te lase balta.Esti prea mica.Incearca sa-l uiti.
Draga mea, daca voia sa faca sex cu tine si dupa aia sa te lase balta, o facea de mult . Faptul ca s`a dus la alta fata pentru a face sex, na, pana mea, este baiat si nu poate rezista. Sper ca te-am ajutat! Ceao :*