Prin sport se vor dezvolta cel mai bine sanii:Xeu pana intra 5 nu aveam deloc sh m-am apucat de sport sh acu nu-mi dau colegii 15 ani
Sărut mînuțele ești un copil momentan, ai puțintică răbdare, nu e bine să grăbești lucrurile, toate la timpul lor, o să vezi peste cîțiva ani ce bucuroasă vei fi de corpul tău, dacă acum tu vei grăbi creșterea sînilor, poate nu vei fi mulțumită la 18 19 ani de cum vor arăta.Fi mulțumită cu ce ai.
Nu intlegi ca esti in dezvoltare? Nu ai 18 ani si nu ai sani, ca sa zici ca ma uite sunt complexata ca is mici
Ai 13 ani, nu ai cum sa le fortezi cresterea, nu mai fi asa nerabdatoare ca nu sunt mina de aur
Bună.
Pentru creșterea armonioasă a trupului, îți trebuie o alimentație sănătoasă și practicarea unui sport.
Sânii cresc și ei în ritmul dezvoltării fizice, nu cum vrei tu. Calmează-te!
Pa, pa.
Eu zic sa mai astepti iar daca la 17-18 ani tot sunt prea mici atunci poti incerca solutii de marire...esti prea mica pentru asa ceva, bafta!
Eu am 15 si is destul de mari...dar sincer nu le suport, din cauza lor m-am lasat de sport pentru ca ma deranjau extrem de mult
mulri zic ca cica daca fluieri si bei bere astea vor ajuta sa creasca mai repede sani
nu stiu daca ii adevarata chestia asta, dar stiu sigur ca eu de cand ma stiu fluieram, iar de pe la vreo 9 ani am inceput sa beau si bere asa cate odata.
Ok deci scuze dar am zis ca nu vreau morala... intelegeti daca ati fi in locul meu ati sti cat e de greu si naspa sa rada altii de sanii mei
Nu cred ca mai exista vreo fata normala (nu roz la bot si uzata intre picioare) care sa-si doreasca asta. Deci nimeni nu te va sfatui din propria experienta.
Ruby, ai doar 13 ani( cu un an mai mare ca mie), te alfi in perioada pubertatii, cand corpul abia se dezvolta, de asemenea si sanii. Nu cred ca la 13 ani ar trebui ca cineva sa aiba pretentia sa ai iste sani de aia super mari. oricum, daca te deranjeaza ata de mult, incearca sa tii masezi. Am auzit ca merge.
trbsa faci niste exerciti... iti pui palmele, ca si cum te ai ruga si impingi. asa o sa ti se formeze muschiul ...sau du-te la box
Oanaysia întreabă: