Daca tii asa mult sa te nenorocesti,poti sa incepi...
Pregateste psihologic pentru cancer de col uterin,pentru rani pe colul uterin,trompe infundate,chisturi,fibroame, sterilitate...
N-o sa le patesti pe toate,( de BTS nici n-am pomenit ) dar nici nu le vei putea ocoli pe destule din ele.
Si cand vei sta pe scaun in sala de asteptare a ginecologului, peste vreo 10 ani,o sa-ti aduci aminte ca niste nebuni au incercat sa te opreasca.
Oricum, tu vei face exact ceea ce doresti, nu stiu de ce ne-ai mai intrebat.
Pai stiu ca nu e corect dar terbuie sa te gandesti la parerea parintilor in primul rand,cum ar reactiona daca ar afla, sa te gandesti apoi la el daca ar putea sa tina secretul asta,si cel mai mult sa te gandesti daca esti pregatita,pentru ca este unul din cele mai importante momente din viata ta,trebuie sa fie foarte frumos si sa va ganditi la toate. aveti ceva vreme impreuna si eu cred ca poti avea incredere in el, dar totul va trebui sa fie cum vrei tu in acel moment. trebuie sa te simti cat mai in siguranta si el sa fie cat mai bland cu tine, daca tineti cont de toate aceste aspecte nu va fi chiar atat de dureros ca in majoritatea cazurilor
Daca totul merge bine, si nu simtiti nevoia sa o incepeti, nu aveti de ce sa va grabiti. E timp destul la dispozitie.
Viata sexuala se incepe atunci cand te simti pregatita.
Mai asteapta. Esti prea mica pentru asa ceva. Se poate face cancer de col uterin.
Este normal sa ai si esecuri in relatie dar oricum prea devreme viata sexuala de la 17 sAU 18 ANI totusi.
Hhhmmm
salutare!
in primul rand: oricum relatia voastra o sa se termine in maxim 1-2 ani )
NU EXISTA STABILITATE LA 15 ANI!
iar daca prin cine stie ce minune o sa ajungeti sa faceti 10 ani impreuna o sa fie o problema si mai mare: mereu o sa fie un gand in capul vostru: "OARE CUM O FI SI CU ALTU/ALTA/ALTII/ALTELE :S" iar asta nu e sanatos. in ceea ce priveste relatiile daca ma intrebi pe mine fiecare relatie esuata te pregateste pentru "marea relatie" cea de o viata, asa ca nu te crampona atat ca e "relatie stabila". bun asta in ceea ce priveste relatiile de la 15 ani.
in ceea ce priveste sexul: nu are rost sa iti spun eu, vasile, marcel, sau maricica cand sa incepi sa faci sex... treaba asta te priveste pe tine si pe "iubitul" tau; din partea mea poti sa faci sex de la 10 ani, sau de la 59 este decizia ta; dar cand o sa fii pregatita sa incepi "viata sexuala" (suna ca si cand te-ai lega la cap cand nu te doare) nu planuii prea mult momentul cel mai bine este sa te lasi purtata de val...
Pace tie cititorule!
Ce va mai place sa va cacati pe voi, la 15 ani.ce dracu relatie stabila cand voi visati sex 25 de ore din 24? mama ta stie ce relatie ...stabila ai? da el la 16 ani in afara de sa dea din cur ce stie sa mai faca? sa spuna te iubesc si atat? ia cere-l in casatorie inante sa v-o puneti sa vezi ce stabil e in relatie.ti se rupe de atata stabilitate.