| Lya_7076 a întrebat:

Eu am 15 ani si m-am indragostit de un tip de 23 de ani. Vorbim pe mess, ne intelegem bine, iar el e foarte dragut cu mine. Eu il iubesc foarte mult, dar el ma vede ca pe un copil. Nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma...

8 răspunsuri:
| Alina a răspuns:

E normal sa te vada ca pe un copil, pentru ca asta esti.Traieste-ti copilaria si lasa-l in pace.

| babygyrl a răspuns:

Lasa-l in pace, nu iti face lucru cu dinastia. Am facut si eu la fel si acum imi e tare greu. Nu am fost impreuna dar ne intelegeam fff bine era dragut cu mine dar s-a impacat cu fost si eu am cam suferit din asta. Stiu ca iti e foarte greu sa il iuti si sa il lasi, la fel e pentru mine dar nu ma ce face. Am realizat ca incearca sa isi bata joc de mine ceara daca el zicea ca nu e adevarat si sa nu ascult de altii. Incearca si poate vei reusi. Mult succes

| iauru a răspuns:

N-ai ce-i face fata de el esti un copil pentru ca el are 23.

| L a răspuns:

Inseamna ca la 23 de ani, este un om matur care realizeaza ca esti un copil si nu cauta sa obtina si altceva de la tine, desi pentru el ar fi foarte simplu mai ales ca tu il placihappy.
Sfatul meu este sa il lasi in pace si sa-ti gasesti un baiat apropiat de varsta ta.`

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E normal sa te vada ca pe un copil, ce-ai vrea tu sa faci impotriva normalitatii. Macar te-ai indragostit de un tip normal, nu de un pedofil. Iubirile astea neimpartasite de adolescenta sunt frumoase tocmai fiindca sunt curate si raman doar intr-un plan ideatic. Nu face nimic, nu da o importanta anormala acestei mici indragosteli. Va trece si va lasa amintiri frumoase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lya, te vede exact asa cum esti, un copil! Dar, daca te mananca spatele, poti fi "scarpinata" oricand. Insa, vei suporta consecintele!

| Luori a răspuns:

Ai15 ani; la varsta asta daca te-ai indragosti, tipul nu ar trebui sa fie major. Nu il iubesti, doar simti ceva pentru el. Lasa`l in pace, nu mai lua legatura cu el. Asa este cel mai bine si cea mai buna / inteleapta alegere pe care ai putea sa o faci. Traieste-ti copilaria, bucurate cum se cuvine de aceasta varsta.
1 ` Nu iti bate capul cu asa ceva.
2 ` Nici nu merita sa suferi din asa ceva

| itarkan a răspuns:

Sfatul meu: renunta la aceasta legatura. Poate fi bolnavicoasa daca vei continua cu ea mult timp. De obicei fiecare barbat la acea varsta are deja o experienta, are deja o viziune asupra vietii, si tu(sau orice fata de 13-17ani) esti doar "rezerva".
Desigur o sa ai acele remuscari, dar daca ramaneam cu el? Daca nu ascultam de sfaturile celor care mi-au dat un raspuns negativ? Daca imi spunea cineva sa raman cu el, as fi ramas?
Dar toate astea le vei uita in curand, alaturi de un baiat de varsta ta.