Buna!
Cred ca este cea mai mare prostie pe care am auzit-o vreodata.
In primul rand varsta nu conteaza.Fa ceea ce simti tu cu adevarat.Nu te lua dupa gura lumii.De ce nu s-ar putea indragostii de o fata de 16 ani? Doar pentru ca unii considera ca suntem niste copile fara minte?(si eu am tot 16 ani)Nea...toate astea sunt aberatii. Daca el te va place, o va face pentru ceea ce esti tu.Nu pentru ca asa spune mama si nu mai stiu cine.
Stai fara griji! Daca tie iti place de el...eu zic ca ai sanse. Spune-i ce simti pentru el si nu te lasa invinsa doar din cauza unor simple vorbe.Lupta pentru ceea ce iubesti!
Succes!
Buna,da de ce nu s-ar putea indragosti de tine? Nu conteaza varsta, doar ca trebuie sa il cunosti mai bine sa vezi ce intentii are cu tine si sa vezi daca te merita.Eu aveam 15 ani cand m-am bagat cu prietenul meu si el 20, acum eu am 18 iar el 23 si inca suntem impreuna si ne intelegem super, nu a contat faptul ca el era mai mare si eu credeam ca nu se va uita la mine, dar...s-a uitat si uite asa am ramas impreuna si am trecut prin multe.
E posibil mai ales pedofili in Romania sunt garla dar ai grija ca poate e un nesimtit care vrea sex.
Băieţi de 20 de ani se pot îndrăgosti de o fată care are, poate, şi 15 ani. Depinde de mentalitatea ei! De cât de matură e, şi cu câtă seriozitatea face faţă problemelor.
Smile, draga mea chiar sunteti niste copile fara minte. copii copac, generatia yahoo messenger. tristul adevar.
Salut!
Si eu am 20 de ani si sunt in primul an la facultate, sunt impreuna cu o fata tot de ani tai, adica 16 ani de abia acum a intrat la facultate.
Ne intelegem ff bine, nu cred ca doar pentru ca este el mai mare ca tine nu se uita la tine sau ceva de genu.
Nu te lua dupa gura lumii
sincer noi chiar avem gandurii serioase.
acum o sa vedem cu timpu ce va fi, dar sper din inima sa fie bine.
Multa bafta!
Alex00615 întreabă: