| crazy_girl a întrebat:

Eu am 16 ani, si de ceva vreme imi place de un baiat de 24 de ani.Nu stiu ce sa fac ca am incercat sa nu ma mai gandesc la el din cauza diferentei de varsta dar de fiecare data ma intalnesc cu el intamplator.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa si care e problema? ce conteaza varsta? varsta nu e exageratawinking daca crezi ca el te place si ai sansa baga-te in seama cu el, iesiti undeva, totusi ai grija sa nu profite de tine.( nu ii spune ca il placi decat dupa ce esti sigura ca simte si el ceva pentru tine)! cand il vezi saluta-l, vorbeste cu el si invita-l undeva daca nu o face el si discuta cu el... poatesmug! VARSTA NU CONTEAZA NICIODATA DACA E INTELEGERE! dar iti repet nu ii spune ce simpti pentru el ca poate va vrea sa profite de tinehappy:* poti sa imi spui cum a decurs lucrurile te rogpuppy dog eyes :*:*

21 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Ba varsta conteaza, foarte mult happy chestia asta cu varsta nu conteaza sunt pentru fetele prostute care spun asta sa nu se simta vinovate ca sta cu unu mult mai mare. Mai ales daca fata are 16 ani, nu gandeste logic ci se ia dupa hormoni, tipul normal ca nu o sa se indragosteasca de ea chiar daca se comporta frumos cu tine, iti face ochi dulci, iti zice ca te iubeste, baietii mint fetele ca sa le aibe iar fetele VOR sa fie mintite. Asta mi-a spus-o chiar o fata. Dovada ca vor sta in faptul ca pica la fiecare vorba dulce. All in all sunt 8 ani diferenta intre voi, toate fetele se "indragostesc" de cineva mai mare si le trece in cateva luni, baga-ti mintile in cap si incearca sa gandesti rational. O sa iti treaca.

| Azµre a răspuns (pentru EnvyU):

Mă bucur că mai există useri ca tine... Mă mir că nu a venit vreun deștept să-mi zică că nu contează vârsta.

| JnY a răspuns (pentru Azµre):

M-au tampit cu aceasta "concluzie"a lor!

| Azµre a răspuns (pentru JnY):

Boy or Girl? În ce categorie te afli? laughing Mă bucur să aud asta

Girl big grin

Ma bucur pentru tine că ai o astfel de gândire, bravo te invidiez laughing

Ironic (ă) sau amuzat?batting eyelashes

Amuzant îți dai seama happy de ce aș fi ironic din contra te felicit.

happy

| JnY a răspuns:

Cine spune ca nu conteaza varsta inseamna ca ori nu are cap ori nu realizeaza ce face! Ai 16 ani si el 24 ...nu-ti spune nimic? una e sa ai 23 si el 30.

Pedofilie laughing

laughing)

Ești o hoață laughing vezi că ți-am mai dat un mesaj

Ce mesaj? nu le prea primeschee hee

Am observat că nici la mine nu apar la trimise... Mai dau odată hoațo laughing

L-am primit, e okhee hee.app face chat aici?laughing

Păi dacă în altă parte nu vrei cel puțin aici nu e lag și primesc instant comment-urile rolling on the floor

| Ozdogan a răspuns:

Buna!:*
E cam mare...Dar daca il iubesti, iar dragostea pentru tine n-are varstalove struck ar trebui sa vorbesti cu el si sa-i spui ce simti.Asa te vei simti mai bine stiind ca ai incercat!
Si mama are 34 iar tata are 58 laughing si se inteleg :* Iar eu am 13big grin.(asta ca sa te simti mai bine).
Inca ceva...Parintii tai vor fii de acord?sad

| Dumnezău a răspuns (pentru Ozdogan):

Si zi...cat cash in cont are tatal tau si care a fost motivul pentru care s-au cunoscut ai tai? Desi eu am niste vagi banuieli extrem de interesante...

| Ozdogan a răspuns (pentru Dumnezău):

raised eyebrows.Tatal meu nu a fost bogat cand a cunoscut-o pe mama, Si nici acum nu sunt bogati straight face.S-au chinuit sa faca o casa 4 ani de zile cu mari chinuieli!winking
Dar asta e o dovada de iubire, nu a facut-o pentru bani.Nu o cunosti tu pe mama sa o judeci ca e materialista! Pana la mama ai grija!winking Si pana la urma ce te intereseaza de familia mea? Tot ce conteaza este ca se iubesc, nu se cearta si suntem fericiti straight face o familie unita! Vezi-ti de familia ta si las-o pe a mea!

| Andradutsa a răspuns:

8 ani diferenta, hmm thinking poate ceea ce spun eu este impotriva multor de aici, dar eu sunt de acord laughing de ce? pentru ca si intre mine si iubitul meu este diferenta de 8 ani, numai ca eu aveam 18 ani iar el 26 cand am inceput sa fim impreuna big grin suntem impreuna de 2 ani jumate si asta din cauza ca el este mult mai matur ca mine si o persoana foarte buna :X
bafta!