@senstein Ma faci sa rad sincer, eu nu te-am comentat pe tine de rau si nici nu am de gand sa o fac pentru ca nu te cunosc si nici tu pe mine deci incearca sa te abtii de la comentarii jignitoare te rog, am comentat doar comentariul tau cu privire la Alexutsa_2737 pentru ca am vazut ca tu esti cel ce are o problema (in general presupun) si + de asta copile tu nici macar nu sti cati ani am pot avea doar 11 ori pot avea pana si 40 si ceva..mai gandeste-te inainte sa critici pe cineva asa dur ca nu este frumos cea ce faci..cum cataloghezi tu, o zi buna iti doresc
O si inca ceva. data viitoare te rog eu nu te mai simti atat de atacat ca nu ai de ce ca nu vorbeam de tine...(ai fost simpatic la faza asta) vorbeam la modul general
Iar ati mai distrus un copil prin nebuniile voastre, ce naiba te-a apucat sa faci copii la 16 ani? parerea mea este sa te duci si sa te arunci naibii! copilul ala trebuie sa aiba un viitor.
dar nu e de mirare ce faci tu, sunt si prosti care isi incep viata sexuala la 13 ani fac copii la 16 ani, ce le pasa lor!
daca erai tu copilu ala, cum era sa nu ai tata si sa ai o mama proasta ca tine.practic ai facut un copil cu un nesimtit care nu tine la tine sau la copilul ala sarac. face sex cu tine si dupa aia se casatoreste cu alta.copii prosti atat va spun...
Eu zic să te duci la mtv. fac ăia o emisiune cu tine și mai iei și ceva bani. succes
Nu! Nu avort! În niciun caz... Păstrează-l şi vei vedea ce frumos, minunat şi cu ce mare har va lucra Dumnezeu în viaţa ta! Îţi doresc o viaţa minunată în Hristos. Un bebeluş sănătos şi mântuit. Şi... tot binele din lume!