Salut! Cum sa te comporti? Glumeste cu ea, tine`o strans de mana, priveste`o in ochi cand vorbeste cu tine, spune`i cand are dreptate sau nu. Acum ca e mai frig afara, fa un gest frumos, gen, cand are mainile inghetate, cuprinde`i pumnii in palmele tale si sufla usor in ele. Arata ca`ti pasa de ea si totodata consider`o ca fiind una de aceeasi varsta cu tine. Ce sa nu faci? Nu te da mare, nu o lasa numai pe ea sa aleaga locurile pe unde va veti plimba(preia tu initiativa, altfel va obosi spunand pe unde sa mergeti), nu`ti trage mucii pe nas si sa-i imprastii pe jos ca un golan, nu face glume pe cel mai mic defect al ei (incurajeaz`o spunandu`i ca o face mai unica), sunt o gramada. As putea vorbi despre asta o zi intreaga Ai grija ce faci si chiar te rog sa ma tii la curent! Si sa`mi spui daca din ce am spus eu ai aplicat. Mult succes in noua ta relatie, Nick!
Pai sa stii ca am pus deja in aplicare unele dintre sfaturile tale( stransul de mana, privirile, gesturile tandre). Ea zice ca ma iubeste si vorbim despre orice, chiar si despre sex( noi ii spunem dragoste)... Binenteles ca nu i-am propus in mod direct asa ceva, dar uneori parca ar vrea ca eu sa o fac.
Uneori nu e bine sa ii spui direct chestia asta. Uneori e mai bine sa astepti sa vrea si ea, ca daca ar fi dupa tine banuiesc ca o secunda nu ar sta pe picioarele ei... Amageste`o, fa`o sa te vrea, preludii luuuuungi si in cele din urma o sa vezi ca nu mai e nevoie de cuvinte, ci veti comunica doar din priviri.
Te poate distruge. Ce sa faci : Sa razii intotdeuna la glumele ei si sa o intelegi, sa fi indraznet, sa ii spui cuvinte dulci si priviri amoroase. Ce sa nu faci : Sa nu vorbesti murdar, sa nu iti cumperi bere cand esti cu ea (asta arata ca vrei sa iti semnifici barbatia, dar in acelasi timp si ca esti un nesimtit).
Daca doresti sa nu suferi, las-o in pace. Nu-ti spun cu rautate, dar aceasta relatie nu are cum sa mearga. E mult mai matura decat tine.
In general, fetele care-s mai mari ca baietii, se fac doar ca-i plac doar pentru a se distra cu ei. In clipa cand ei se-ndragostesc de acestea, imediat ele se fac ca nu-l mai baga in seama, iar baietii se hranesc doar cu sperante si iluzii.
AM dreptate?
Se poate spune si asa ceva, dar sa nu gereralizam, pentru ca teoria ta este valabila si in cazul baietilor. In cazul de fata, o fata de 20 de ani nu poate avea nimic in comun cu un baiat de 17 ani, numai daca nu este vorba de un simplu capriciu.
Sa ai curajul sa fii tu.Asta e tot ce poti face.
E deranjant sa vad intrebari gen"cum sa ma comport", "cum sa il/o fac sa ma placa?", etc.Cred ca uitam sa fim noi si ne schimbam de dragul de a fi pe plac cuiva.Si apoi cand n o sa mai poti sa te prefaci ca pana la urma iei o masca, ce o sa faci?
De aia auzim tot mai des replici"Te ai schimbat!", nu, nu s a schimbat, este el/ea...dar ca el/ea cel/cea adevarat/adevarata.
Asa ca, daca iti place de ea, fii tu..arata ti calitatile dar si defectele, daca te place cu adevarat si nu e doar un capriciu relatia va supravietui.
Treaba cu varsta n-are nici o legatura. Daca zici ca e deja o relatie inseamna ca ea a trecut peste principiul asta deja...pt ca stii si tu prea bine ca un baiat e incantat sa aiba o relatie cu o fata mai mare, in schimb unei fete ii e mai greu sa accepte asta.
Ea a acceptat, deci asta e un semn bun.Nu o dezamagi pentru ca a ales asta, dar nu te pierde pe tine, repet: Fii tu!
D0zzz întreabă: