| Alexandra987654 a întrebat:

Eu am 17 ani si sunt fratele celei care are contul..Eu n-am cont.
Iubita mea, de 16 ani a aflat de la unu ca eu am facut-o cu alta desi nu-I adevarat.Motivul zis de ala ar fi fost ca is nebun dupa sex si cum ea inca-i virgina si nu vroia am facut-o cu aia.Prima data nu l-a crezut.Dar m-ai auzise "accidental" de la 2 colegi care vorbeau intre ei(ea nu stia ca aia 2 is prieteni cu primul care I-a zis) S-a suparat, ne-am certat...I-am explicat ce s-a intamplat de fapt si ne-am impacat.
Ieri am iesit cu baietii prin oras mai de dimineata si dupa o chemasem pe iubita la mine.Stateam amandoi in pat si povesteam fiind singuri acasa.La un moment dat incepuse sa ma sarute, isi bagase mana pe sub tricoul meu si-mi prindea sfarcurile-n unghi, imi prinsese lobul urechii in dinti. Dupa toate astea se urcase peste mine si ma saruta.Deja ma excita.Pana acum n-o facusem niciodata ca ii era cam frica deci inca era virgina.Ma trasese mai inspre ea si imi daduse tricoul jos.Nici nu stiam ce sa fac.Ma gandeam ca vrea asta doar din ce i-a zis ala Am oprit-o un pic si imi cautam cuvintele. Facuse o fata de catelus si ma intrebase daca nu-mi placea.I-am zis ca imi placea si era chiar adevarat dar I-am zis ca o astept sa fie pregatita ca sa nu regret mai tarziu.Mi-a zis ca-i pregatita de vreo 3-4 ori ca sa ma convinga.I-am dat tricoul si pantaloni scurti jos si am aruncat-o pe pat.Eu peste ea si am facut sex si am dezvirginato.I-am facult oral dar nu I-am cerut sa-mi faca si ea.
Dar am simtit ca nu I-a placut asa de mult.Cum s-o abordez ca sa aflu cam cum i-ar placea sa incercam data viitoare? Si ce sa fac ca sa o excit la culme?

3 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca nu a zis nimic ca o doare sau nu o doare cand ai dezvirginat-o, inseamna ca i-a placut. Deci poti incerca sa o mai faceti. Succes in continuare la urmatoarea partida de sex.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Pai vorbeste cu ea ma fratioare nu cu noi, femeile sunt atat de diferite cand vine vorba de sex, crezi ca eu sunt vrajitorul din oz, sa stiu ce ii place iubitei tale in pat?
Poarta o discutie cu ea, si vedeti ce va place ce nu, fara sa va rusinati, sau alte chestii, ca nu e cazul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa-i placa daca o fi durut-o? daca zici ca ai deflorat-o, inaintea de a face dragoste trebuie sa faceti preludiuwinking