| gagica a întrebat:

Eu am 18 ani dar prietenul meu are 30 ani.Cu toate ca am 18 ani arat mult mai matura sunt inalta, dar prietenul meu are 30 ani dar nu pare a avea 30 se pastreaza ft bine fizic.Ne iubim mult cu toate ca ne cunaastem de 3 luni numai. Voi ce spuneti credeti in dragoste la aceasta diferenta de virste? Ar putea fi oarecare obstacole in viata noastra avint in vedere ca el e mai mare decit mine cu 12 ani?

Răspuns Câştigător
| multimoak a răspuns:

Stai linistita... Si eu sunt cu cineva de 33 de ani si eu am 22. Vor exista poate mici barfe sau sa se bage parintii... Dar cel mai important este sa aveti o conversatie serioasa ca sa stiti ce veti face in viitor. Uneori cei de 30 de ani sunt mult mai maturi in gandire fata de noi si poate la inceput iti va fi mai greu sa-i intelegi dragostea, dar daca va iubiti, nu aveti de ce sa va temeti. Iubirea mereu invinge.Asa ca ai grija de el si iubeste-l mult, mult! :X
P. S.: Dragostea nu are varsta :* (As vrea sa discutam mai multe in privinta asta, sa ne sfatuim. Ce zici? Daca vrei, lasa-mi id-ul tau intr-un mesaj privat) Te pup si mult succes in dragoste! Sa fiti iubiti! :* :X

4 răspunsuri:
| usernamemada a răspuns:

Dragostea adevarata nu are varsta. daca va iubiti, restul sunt doar detalii. Cat despre obstacole.in orice relatie sunt, dar atunci cand esti cu un tip mai mare decat tine de obicei el iti cere sa te comporti asemeni varstei luibig grin.

| leddy a răspuns:

Dragostea nu are virsta...asta e tot ce as putea spune.de aici se intelege tot

| bblock69 a răspuns:

Nu ar trebui sa existe obstacole daca voi va iubiti Cu Adevarat...

| kaya a răspuns:

Pai nu conteaza varsta daca intadevar va iubiti mergeti inainte, cunosc multe cazuri cu diferente mai mari de ani si au trecut peste orice ca sa fie impreuna. Iubiti-va mult happy