Da este posibil. Diferenta de varsta nu este mare si nu conteaza asa de mult. Daca ii place ca fetele sa moara dupa el nu stiu daca o sa mearga, dar incearca. Nu strica niciodata sa incerci.
Nu e o diferenta asa mare intre voi. Chiar daca el prefera distractia, tu ii poti dovedi ca din cand in cand merita sa iti consumi timpul cu relatii serioase.(Bineinteles, incearca chestia asta doar daca iti place de el cu adevarat, pentru ca nu merita sa te straduiesti pentru oricine). Bineinteles, pentru ca el este un aventurier, tu nu trebuie sa cedezi propunerilor lui, trebuie sa fi hotarata atunci cand decizi ceva. Bafta:*
Nu e diferenta mare de varsta, in plus esti majora, deci asta nu reprezinta o problema -cel putin din punctul meu de vedere- dar daca ii plac distractiile si ii place sa innebuneasca fetele, nu e semn bun. Pare genul care petrece foarte multa vreme prin cluburi, cunoaste multe fete, nu prea pune suflet, in mod mai direct spus este un fustangiu. Hmm...nu il cunosc personal, merita sa incerci si sa vezi ce iese, dar mai bine nu pune mult suflet, caci s-ar putea sa suferi foarte mult deoarece ori te va insela, ori va fi indiferent, ori se va lauda cu lucruri petrecute in intimitatea voastra sau chestii de genul. Succes!
E cam ciudat dar eu cred ca ar putea fi ceva de obicei baieti se indragostesc de fata care nu ii baga in seama oricum noroc
Diferentsa de varsta nu e ff mare.,.
Daca lui ii place distractiile... Fa`l sa mai aiba si timp pentru tine. Da poate fi ceva intre voi daca aman`2 simtiti ca va iubiti, e cel mai important lucru.Insa, in privinta ca lui ii place sa moara fetele dp el nu prea e un lucru f bun.
deci succes si sa va iubiti:*
te pup dragut`oo
anonim_4396 întreabă: