Fa-o! Daca vrei sa o faci cu o femeie de 46 de ani. Insa poti sa mergi pe mai multe cai: poti sa iti alegi o fata frumoasa de varsta ta si sa o faceti. Nu trebuie sa iti fie frica. Gandeste-te ca altii o fac de la 14 ani. De ei ce mai zici?
Chestia asta este cica de placere, insa altii exagereaza, devenind dependenti de sex (parerea mea). A venit si vremea pentru tine. Daca vrei de curiozitate, fa-o! Stii cum se zice: Incercarea moarte n-are
Salut,virginitatea nu e un lucru rusinos din contra eu o promovez ambelor sexe de ce? pai nu vezi copile gravide copii care sunt tatii, oamenii care nu au un sens in viata e rau, nu te speria daca simnti masturbeazate, si fa dragoste cu fata pe care o iubesti crede-ma ca asa e frumos, referitor la aia de 46 de ani daca ea vrea o aventura ai putea incerca fi atent prima experienta o ti mult minte, inca o data repet nu te speria ca esti virgin, orice om matur gandeste ca mine, societatea romaneasca se prapuseste in incultura din pacate unde vom ajunge oare?
Nha lasa ia si tu una de varsta ta, nu te arunca la falfuri zburatoare, eventual spune-i sa-ti faca un susu musu
Mi-ai adus aminte de American Pie, sa-nnebunesc)...te dai la MILF-uri, nebunule!)))))))))
U esti un mare nebun! Cauta pe cineva de varsta ta ca femeia aia te traumatizeaza pe viata!
In primul rand,de ce alegi sa o faci cu o femeie mult mai in varsta decat tine,pentru care banuiesc ca nu ai nici sentimente?
Daca tot ai asteptat pana acum,fa-o cu o fata speciala tie.
Daca totusi nu mai vrei sa astepti,go for it,de ce sa-ti fie teama?
De durut n-o sa te doara,emotii nu vad de ce ai avea ca doar femeia stie ce face,alte griji trebuia sa-ti faci daca era o tipa la care sa fi tinut.
Macar ai siguranta ca va sti cum se poarte, cu toate ca ai putea sa te mai gandesti la asta si sa iei in considerare alta varianta. poate faci cumva sa iesi, sa cunosti o fata, sa fie ceva spontan, nu planuit. Orice alegere vei lua fa ce simti si nu uita sa fi tu insuti si sa fi relaxat, nu e mare filosofie.
Bafta!
De obicei se zice ca prima data trebuie sa fie ceva frumos, dar avand in vedere varsta si dorinta arzatoare de a vedea cum este, eu zic sa te bagi.nu ai ce pierde (decat virginitatea)
Sincer mai bine ziceai k esti gay,,, hay 5-6luni mai erau de inteles dar sa-ti sacrifici 4 ani din viata mi se pare exagerat de mult,,, si e este una dintre acele femei egoiste care cel mai probabil si-o tragea cu alti pentru ca femeie sa reziste nefutu-tA 4 ani nu ai sa vezi in Romania,,, sincere condoleante pentru tine
Deci stai stai stai.tu ai 22 dea ani, esti virgin si vrei sa faci sex cu o femeie de 46 de ani :O? Chestia asta suna ceva gen "Forever alone" Hai sa-ti explic eu cum faci.Mai iesi si tu pe afara, te duci intr-un club, iti alegi o fata pe placul tau si te dai la ea, aa si de varsta ta.Eh, dupa ce ii ceri numarul de telefon, ii scrii un mesaj sau mai bine o suni si ii spui ca te-ai distrat cu ea si ca vrei sa mai iesiti.Eh daca accepta de aici te descurci tu. Dupa ce te combini cu ea, faceti ceva timp impreuna si apoi poate te dezvirginezi si tu cu o fata calumea. Sper ca te-am ajutat Mult succes
Uh trebuie sa iti incepi viata sexuala atunci cand te simti tu pregatit daca chiar vrei sa faci asta nu rata ocazia nu cont varsta. Distractie placuta! Funda