Ba da se da la tine subtil, iti face cadouri scumpe ăla sigur vrea sa faca sex cu tine doar nu crezi ca degeaba iti face cadouri. Nu ceda si nu te lăsa sedusa de el mai ales de un barbat casatorit, daca afla sotia lui de tine va iesii scandal.
I-am zis ca sunt plecata în weekend. Nu ma voi încurca cu unul însurat, asta e clar. Dar trebuie sa ma detașez și eu emotional ca simt ca sunt tare atrasa.
Spune-i sa nu mai vina la tine singur, ca sa nu risti sa-i distrugi casnicia si sa afle parintii si tot satul.
Nu se dă la tine? Ba bine că nu. Dar e versat, o face foarte subtil ca să fie sigur că pici în plasă fără să mai poți scăpa.
Scrie mi in privat si iti explic eu de ce face aceste chestii, dar nu se da la tine vizibil!
Salut. Si eu am 24 de ani si am un vecin casatorit care vine la mine zilnic. Eu nu pot sa zic ca sunt atrasa de el pentru ca tatal meu nu se ascundea in spatele mamei mele, se ascundea in lateral. E foarte diferit locul in care se ascunde tatal si ma bucur c-a facut asta. Spor in continuare, sper sa-ti gasesti un vecin serios.