Pai poti trimite u biletel. ca iti place de el. sau fa rost de tel lui si trimitei un mesaj.
Ai grija odata trimis mesajul nu mai poti da inapoi nimic si nu poti minti. Daca dai inapoi o sa creada ca ai facut misto de el si nu o sa mai aiba incredere in tine - adios prieten
Oricum nu ai nimic de pierdut si ca sa te veselesc putin cauta acum ca poate in 2012 vine sfarsitul si o sa ramai virgina.
Buna!
Este ceva foarte normal. Nu conteaza daca celelalte prietene au prieten si tu nu. Nu trebuie sa fii ca ele. Trebuie sa fii TU! Daca zici ca iti place de acel baiat eu zic sa incerci sa nu mai fii asa timida. Incearca sa te bagi in seama cu el. Nu e greu! Bafta!
Nici eu nu am avut prieten la scoala. si mi-a placut de un baiat de varsta mea si mi-a luat 3 ani de scoala sa ii zis ca il plac. in ziua aceea i-am zis ca il plac si el a zis ca si el incearca sa imi spuna asta si asa s-a format inca o inima in globul inimilor... mai bine spune-i! sau incearca si alte raspunsuri!
Da e normal :* nu trebuie sa te gandesti ca nu`i normal. Toate la timpu` lor stai linistitaa. Daca el nu te plac, dragoste cu sila nu`i ok.
Si mai sunt baietii cat vezi cu ochii don`t worry.
Of, parca citesc ceea ce as fi scris si eu la varsta ta. Am avut primul prieten la 15 ani, in clasa aIX-a si am descoperit ca eram chiar stupida ca ma simteam prost ca nu aveam la varsta respectiva pentru ca, la urma urmei, tuturor ne vine randul si nu avea rost sa-mi pierd vremea cu niste tipi pe care doar ii simpatizam putin si atat sau de dragul de a fi ca celelalte.
Din cate imi spui, se pare ca tu chiar il placi, asa ca incearca sa evidentiezi, dar nu intr-un mod vulgar, fii tu insati.Intreaba-l ce mai face, roaga-l sa te ajute cu o tema 'ca tu nu te pricepi si ai auzit ca el e foarte bun la materia respectiva', invita-l undeva, orice.Nu ai niciun motiv sa te rusinezi, trebuie sa fii tu insati, nu te preface, trebuie sa te placa pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce incerci sa fii.
Daca te refuza, capul sus. Poate ca nu el e cel potrivit pentru tine si nu merita sa fie primul tau prieten.
Bafta.
Multumesc pentru raspunsuri.Am aflta id-ul lui de messenger si am vorbit la el si cand am ajuns la partea ca il plac... el s-a schimbat si nu a mai vorbit cu mine. Dar asta e poate nu era el cel potrivit