anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am aureola(partea din jurul sfarcului) putin cam mare si sfarcul este mic spre mediu iar sanii tot medii.Baieti,va deranjeaza aureola mai mare la fete? Iar diferenta dintre sani(orice fata are unul mai mare iar altul mai mic) esti foarte vizibila.Asta este deranjant?

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu fii atat de nelinistita,draga mea.
Multe fete sunt nemultumite de infatisarea lor,vei auzi in jurul tau am nasul prea mare,am picioare strambe,sunt prea scunda,sunt prea inalta,n-am sanii mari,am sanii prea mari,am ochii mici,am strungareata,etc,niciodata fetele nu vor fi multumite de infatisarea lor si vor face totul s-o schimbe in mai bine!
Dar asta marturiseste o lipsa mare de incredere si siguranta in persoana ta,pentru ca in momentul in care ajungi sa fii iubita cu adevarat,baiatul care te va iubi,te va iubi pentru tine intreaga,exact asa cum esti,cu zambetul tau,cu parul cazandu-ti pe frunte,cu vorba ta sagalnica si cu rasul tau sprintar,cu mersul tau frumos si cu intregul tau fel de a fi,unic si de negasit la nici o alta fata!
Nu-l va interesa o aureola mica sau mare, un dinte stramb sau departat sau un nas mare!
Diferentele sunt cele care atrag oamenii, ce-ar fi daca toate femeile ar fi Angelina Jolie si toti barbatii Brad Pitt? Realizezi ce plictiseala ar fi pe pamant?
Sa inveti sa te iubesti exact asa cum esti, esti unica si asa cum tu te vei iubi pe tine, te vor iubi si ceilalti!
Sa fii iubita!happy

| anonimg a răspuns:

Lucrul acesta ar trebui sa il intrebi doar pe acela cu care te vei logodi, si nu pe altii. Ba inca nici pe el nu ar trebui, deoarece un baiat nu se casatoreste cu un manechin. Daca el are pretentia aceasta ti-o va face cunoscut.

| Miky1 a răspuns:

Eu as iubi asa ceva cu drag..decat sa nu ai sfarc..sau nici tate, e f bn.Nu fi complexata de asa ceva, esti ok! :*