Medicul care ti-a recomandat Postinor ar trebui sa-ti spuna ce ai de facut. Mergi la el si discuta in detaliu situatia ta.
Ea nu este anormala. Postinorul e o bomba cu hormoni. Minim 6 luni vei avea menstruatii neregulate, cu probleme. Dar medicul e obligat sa iti spuna cum poti reduce efectele adverse ale medicamentului. Tu suferi de unul destul de grav, amenoree. Nu intarzia, mergi repede la medic. Iti poate fi afectatea fertilitatea pe termen lung sau chiar definitiv.
Imi parefoarte rau ca ti-ai descoperit o boala atat de serioasa si grava. Mai bine era bebe.
Daca scapi acum, sa nu mai faci niciodata sex fara prezervativ! Mai sunt si multe boli, nu doar riscul de sarcina!
Mergi la medic. E posibil sa fie o dereglare hormonala din cauza pastilelor sau sa fi luat vreo boala in urma contactului sexual neprotejat.
Nu esti gravida, cred ca de la postinor. daca l ai luat prima data in viata, ti s a creat o mica dereglare hormonala, si mai ales daca nu ti s a reglat ciclul... Uite, poti sa ti mai faci un test, cumpara unu mai scump, alta firma, ca sa fii sigura ca nu esti insarcinata, si ar fi ok sa consulti medicul. Nu ti face nimic rau!
Nu cred ca esti gravida.si eu am luat postinor si am avut aceeasi problema(mi-a venit la o saptamana)dar dupa mi-a venit din nou(deci dupa o saptamana am avut sangerare 3 zile si apoi mi-a venit din nou la interval de 12-14 zile).
e posibil sa ai o dereglare.
presupun ca stii ca sunt foarte puternice si ca provoaca dereglari.
du-te la un control totusi.
La intrebarea ta "dar cine nu face?!?" pot sa-ti spun ca raspunsul nu este cel pe care il crezi. Sunt destui care nu fac, din pacate nici partenerul tau nu s-a comportat prea responsabil. Daca unul e inconstient (chiar daca nu-ti place cuvantul, te descrie cel mai bine), macar celalalt sa fie cu capul pe umeri...
Vrei un sfat util? Fii multumita ca de data asta ai scapat usor. Iar data viitoare nu o mai face fara prezervativ. Chiar daca nu ramai insarcinata, te poti trezi cu alte "suprize" (citeste: BTS).
Scuze pentru tonul postarii, dar meriti o urecheala virtuala.
Eu n-am sa-ti spun ca ai fost inconstienta, ce se pare ca stii deja ... Du-te la ginecolog, el iti va spune sigur daca esti sau nu... testele de sarcina pot da gres de cele mai multe ori. Dar te mai intreb o chestie, cand ai facut sex, respectivul si-a dat drumul in tine? ... Daca ti-a venit dupa o saptamana, inseamna ca nu esti insarcinata, dar daca au trecut 2 luni si nu ti-a venit... s-ar putea sa fie o problema cu hormonii tai, de aceea te sfatuiesc sa te duci la ginecolog si sa vezi care e problema...
Eu nu cred ca esti insarcinata`...
Daca toate 3 testele au fost negative inseamna ca nu esti
Sper
:*
Bună.
Şi eu menţionez să mergi la un consult ginecologic pentru a vedea cauza acestei mari întârzieri a ciclului menstrual!
Nici medicul endocrinolog nu este de ocolit, dozările hormonale au un cuvânt greu de spus în astfel de situaţii.
Învaţă să te protejezi aplicând o metodă contraceptivă în funcţie de nevoile tale. Contraceptivele orale nu se iau după ureche, foloseşte prezervativul, pentru el nu îţi trebuie recomandare medicală.
Sănătate.
Pa, pa.
Nun te lua dupa teste...eu am facut 4...toate negative si eram insarcinata... testele de sarcina pentru ati da rezultatul corect, trebuie sa le faci 4 zile inainte de ciclu...si nu te lua dupa astea de la farmacie k fac in asa fel sa ia numai bani... pup... du-te la ginecolog
linarkfts întreabă: