Mie una dumy mi se pare un baiat care vrea sa`si bata joc de fete. el stie ca tu il placi si isi bate joc. eu zic sa ramai cu prietenul actual. dar acum faci ce vrei.si e foarte posibil sa se repeta istoria. eu cred ca tot ce vrea el sa faca este sa te desparta de prietenul tau. cand u te`ai despartit de el a inceput sa te respinga. si acum cand u te`ai impacat cu el vrea sa te cucereasca. eu in locul tau as incepe sa-l ignor. ai sa vezi ce reactii are.
Aaa... si am uitat: imi spune mereu "Nu se stie ce va fi. Poate vom fi din nou impreuna". El are 20ani(Dumy), iar eu 15. Si intr-o seara cand eram cu colegele a luat-o pe o fata in brate stiind ca-l vad eu(tipa il cam place). "relatia'' noastra a durut doar 3 zile.
Dumy asta mi se pare cam fustangiu
a observat ca il cam placi si isi bate joc de tine
parerea mea este sa nu strici relatia cu actualul pentru el ca e clar ca asta are in gand sa te desparti de actualul pentru el. acum faci ce vrei dar vezi sa nu-ti para rau mai tarziu.
Buna. povestea ta este putin "ametita"...Depinde de tine, pe cine placi mai mult intre tipul respectiv cu care esti si DUMY.Ascultati inima!
Sfatul meu e sa ramai cu prietenul tau. dar incearca sa vorbesti si cu Dumy doar ca sa te simti tu mai bine.Gandeste-te ca daca s-a jenat cu tine.nu te merita? cui i-ar fi rusine cu persoana indragita? asta inseamna ca se indrageste pe el mai mult si ca ii pasa mai mult de ce cred amicii lui.deci sa ramana cu ei.
Ai grija ce alegeri faci.sa nu iti creezi rau singura.
Daca tinea la tine, ar fi trebuit sa se mandreasca cu tine, sa va afisati in lume fara sa tina cont de cei din jurul lui( colegii lui) nu crezi? ramai cu iubitul tau de acum, celalalt nu te merita.
Curiozitațibărbați întreabă: