Avand 18 ani si tu doar 14 e mai complicat. el fiind la aceasta varsta normal ca vrea mai mult de la o fata nu doar sarut si plambari de manuta in parc. eu zic sa continui relatia si sa vorbesti cu el deschis, sa ii explici ca ai doar 14 ani, ca nu esti pregatita pentru s*x si daca vrea sa inteleaga, intelege, iar daca nu intelege atunci nu are rost sa iti bati capul cu el. in legatura cu problema cu mama ta, o inteleg. sa platesti 9 mil la o factura de telefon mi se pare ingrozitor. eu am avut cost de 60 de lei si o luna au fost ai mei suparati pe mine, apai 9 mil. ai grija pe viitor. incearca sa ii explici mamei tale cum sta treaba cu iubitul tau, spune-i ca o sa inveti si al scoala si ca poti sa faci doua lucruri, bineinteles daca vezi ca te poti descurca si cu el si cu scoala. si eu am un prieten si mama a zis ca daca invat e totul in regula, dar in momentul in care imi scad notele atunci o sa renunt la el. poti sa ii zici si ei lucrul asta si poate o sa fie de acord cu relatia. daca nu e de acord cu asta atunci nu trebuie sa te superi pe ea. parinti de vor intotdeauna binele si chiar daca momentan ti se pare ca iti vrea raul sa stii ca nu este asa. cu toate ca nu sunt de acord cu chestia " lasa baietii la 14 ani si apuca-te de invatat" iti spun la 14 ani e mai important sa inveti decat sa ai un prieten... sper sa fi inteles ce ti-am zis eu...bafta:*
Foarte naiva ai fost la faza cu factura.
Nu ai de unde sa stii ce urmareste pana ce nu o sa il cunosti mai bine. Important e sa nu pici in plasa lui in timpul asta.
La 18 ani baietii au in cap doar sex. Si eu am 14 ani, ca tine. Si crede-ma, nu se merita sa te certi cu "investitorii" (parintii, da' glumesc). In fine, ei stiu ce e mai bine. Si sor'ta are si ea dereptate, pentru ca sunt baieti care stau cu fete doar pentru banii lor, etc. Si oricum, daca avea 16 ani nu era nicio problema, dar tu la 14 ani ai alte tampenii in cap, si el la 18 se gandeste la examene, BAC, etc.
Se spune ca dragostea nu are varsta dar uneori eu contrazic aceasta chestie deoarece tu ai 14 ani si el 18. Te asigur ca un baiat la 18 ani nu ii sta gandul doar la sarut si tinut de mana prin parc, ci vrea mult mai mult. Sfatul meu este sa nu iei in nume de rau ce spun eu si nici ce spune mama ta dar avem dreptate... spune-i ca nu mai puteti avea o relatie si gaseste-ti un baiat de varsta ta 14-15 ani si probabil atunci va fi si mama ta de acord! Nu se merita sa te certi cu parintii mereu pentru un baiat cu, care nu o sa ai un viitor cu el, decat o relatie de cateva luni, 1 an.2, 3! Sper sa asculti si sa faci ceea ce crezi tu ca e mai bine pentru tine. Funda?
Poate ca tu nu stiai cat te taxeaza da el stia de aia te-a lasat doar pe tine sa consumi, de "mult" ce-i pasa de tine. E oricum prea mare pentru tine si la varsta lui sigur e mai interesat de sex decat sa stea sa astepte pana esti tu pregatita, eventual te pacaleste si te face sa-i cazi in plasa. Asa ca mai bine il uiti.
Ceau, draguta.
Baiatul a fost ok : te-o fi placut el, dar vazut ca esti mica, prostuta si disperata pentru el si si-a vazut de treaba lui ca sa nu aiba necazuri.
Deja am respect pentru el, si bravo lui ca nu a facut nimic nepotrivit.
Tu insa pari sa fii o fraiera in devenire :
1. il chemi sa fiti doar voi doi, in un apartament. pentru ce ai facut asta? ce asteptai de la el?
in oras nu era bine sa va intalniti? - daca tot ai fugit de la meditatii.
2. nu-ti pasa de altii, si nu calculezi ce faci pentru un baiat?
era mare lucru sa vezi cat vorbesti, ca sa nu-ti depasesti limitele de vorbit la tel.
Mama si sora ta nu prea au dreptate.
Nu baiatul profita, ci TU.
Te-am tzucat, si ai grija sa nu mai fii naroada si disperata.
Are 18 ani si anumite nevoi, balta-i pliona si daca nu ii dai
tu ce vrea poate ii da alta. Cauta-ti un baiat de varsta ta ca sa cresteti impreuna si sa aveti o rleatie care sa nu implivce compromisuri. Decat sa suferi ca diferenta de varsta te va pune sa renunti la multe mai bine sa iti parar rau un timp si apoi sa gasesti pe cineva cu care o relatie normala sa mearga.