| Ciuciulina34 a întrebat:

Eu am fost impreuna cu un baiat si el s-a jucat cu sentimentele mele cum pot sa ma razbun pe el

va rogggggggg

funda!

Răspuns Câştigător
| AL_Alynutza_1996 a răspuns:

Nu rezolvi nimic daca te razbuni. Fi indiferenta. Daca vrei sa actionezi si sa il faci sa sufere arata-i ce a pierdut atunci cand s-a despartit de tine. Cand trece pe langa tine, tine fruntea sus si nu ii arata ca suferi. Bafta! fundita?

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh,nu toti fac asa?smug
Lasa-l ma in pace, ca daca ii faci ceva, cine stie ce-i trece prin cap.Crede-ma,stiu foarte bine ce zicwinking

| LikeACandyxD a răspuns:

Razbunarea nu e o solutie. Dar daca tii neaparat sa te razbuni arata ca nu iti pasa si ca nici tie nu ti-a Pasat de el. La urmatoarea lui iubita poti sa ii spui ca e un nemernic si ca ar merita pe cineva mai bun si ca el nu bstie decat sa se joace cu sentimentele. Si sa o faci sa se desparta de el sa vada ca nu e singurul ce poate face asta happy

| InesIlinca90 a răspuns:

Este o vorba in popor."Razbunarea e pentru cei prosti". Daca consideri ca e cea mai buna modalitate de ati arata supararea, ei bine, poti sa o faci, dar nu creezi decat indiferenta, ba chiar te va evita si isi va bate joc de tine.Parerea mea este ca ar trebui sa stai in banca ta, sa iti vezi de-ale tale, eventual iti poti gasi un nou iubit si sa te distrezi cu el.

| pisicutza_7425 a răspuns:

Razbunarea nu este o solutie ..atata iti zic.Eu zic sa treci peste, alta solutie nu ai

| bombonica22 a răspuns:

Draga mea...razbunarea este,, arma prostului'' cum se zice in popor. Nu te razbuna pe el, ci demonstreaza-i ca esti mai tare decat el si trateaza-l cu indiferenta / sfideala. O sa vezi ca daca il tratezi asa se ataca si se va oftica. Tine minte ca razbunarea nu este o solutie pentru cei care tin capul sus si merg mai departe, tot tu iti vei face rau ca isi va da seama ca tu ai vrut sa te razbuni pe el si o sa fie mai rau, asa ca nu iti mai complica tu mintea cu asa ceva.

Pa, pa.

| IubesteEa a răspuns:

Nu reusesti cu nimic daca te razbunii, pur si simplu il lasi in pace(si mie mi s-a intamplat la fel)si tot asa vroiam sa ma razbun dar tine minte proverbul,, razbunarea e arma prostului,, daca incerci sa te razbuni tu vei cadea prost nu el! deci ignora-l nu vorbi cu el, faci tot posibilul sa nu te mai gandesti la el (incearca sa iti zici in gand nu ma merita si ca roata se va intoarce crede-ma intotdeauna se va intoarce)adica el te va iubit din nou, iar tu nu incearca sa nu il mai iubesti si sa il ignori si o sa vezi cum vine la tine propia experienta(numai ca am gasit pe altul eu)asa si incearca sa vezi partea plina a paharului ca viata e mai frumoasa fara el incearca sa gandesti pozitiv nu negativ crede-ma ca asa fac si eu cand am lucruri proaste in viata zic ca asta e viata merge inainte si zambesc! si dupa vin lucrurile bune funda?

| medenisa a răspuns:

Pai daca totusi crezi ca te placut putin poti sa fii cu un baiat pentru putin timp si sa mergi de mana cu el sa va sarutati mai mult in fata lui si asa zic eu ca este o razbunare mai buna funda?

Răspuns utilizator avertizat
| h3r a răspuns:

De ce sa te razbuni? Daca te razbuni o sa fi si tu ca el.
Indiferenta doare cel mai tare. Evita-l.
Nu esti prima si nici ultima caruia ii se intampla asa ceva.

Take care draga mea, sa fi cu minte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignoranta, indiferenta intodeauna a dat rezultate bune. La baieti in special... faptul ca se simt indragiti, iubiti de o fata e o mare realizare, se umfla in pene si cred ca isi pot permite orice. Se intampla des ca ei sa nu aprecieze sentimentele unei fete dar intodeauna sa stii ca atunci cand se conving singuri ca acelea au disparut ii apuca oftica, gelozia (chiar daca ei nu au impartasit acea iubire) E o chestie de orgoliu la baieti. de aceea zic, ignora-l, fii indiferenta la maxim. Prin asta vei arata ca nu iti mai pasa de el iar lui i se va "frange prajina cu care tu mai inainte nu ii ajungeai la nas". E cea mai buna pedeapsa!

| Panda000 a răspuns:

Fa o papusa voodoo, cu siguranta o sa te razbuni pe el asa laughing. Bafta!

| ALEXXSS a răspuns:

Pui pe cinevava sal bata sau pui o prietena sa se dea pe langa el si dupa cateva zile sa se combine si dupa sal ia la misto Ssi varamea a avut o problema desasta iubitul ei si batut joc de aia el e cu 5 ani mai mare decat mine (eu am 17)si dupa ce mi-a povestit varamea l-am prins in club si i-am fracturat mana. (funda)

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

N-ai de ce sa te razbuni pe el...
Poate chiar a tinut la tine si pana la urma sentimentele au disparut.
Nu e bine sa faci rau altuia, daca tu il paraseai nu cred ca el te facea sa suferi, gandeste-te inainte de a face ceva.
Ce tie nu-ti place altuia nu-i face!winking