Un gram de masochism ai in tine, recunoaste! Iti place suferinta, nu?
Daca tot nu iti place, de ce iti faci singura rau?
Stiu! E atat de greu sa te indepartezi de el si sa revii tu la normal.Iti este greu acum si doar acum, apoi sa vezi ce bine iti este.Nu te mai injosi atat de mult in fata lui.De ce te lasi calcata in picioare? De ce nu ai curajul de a pune punct, oricat l-ai iubit? Nu iti trebuie pauza, acest om nu se va schimba.Trebuie sa o termini cu el pentru totdeuna.Cauta iubirea la cel ce te apreciaza si te vede speciala. Dragostea cu sila, niciodata.
La tine se numeste AUTODISTRUGERE...
Da ce, tot el trebuie sa vrea pauza dupatot ce iti face? da-i un mesaj si zii ca te desparti de el ca nu mai suporti totce iti face si cu asta ai terminat. Sper ca te-am ajutat sa-mi zici si mie ce aiesit pana la urma:*
Eu zic sa te desparti de el, si sa iti gasesti unu ca si tine, daca zici ca chiar asa e. dar noh tu sti.Eu in locul tau m-as fi despartit de mult de el daca asa sar fi comportat cu tine da noh fiecare cum crede si cum vrea, eu zic sa ii zici sa va intalniti undeva si sa ii zici ca nu mai vrei sa fi cu el ca nu iti place cum se comporta si din astea[adica nu iti mai place de el da cum vrei]
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: