| Georgy1993 a întrebat:

Eu am intrat intr-o depresie nu mai gandesc c fac c vorbesc.pentru ca eu am stilul asta el se comporta asa.prefera sa vorbeasca ca dracu cu mine s dea in mine decat sa ne desp ca i-am prpus o pauza si nu vrea. vrea sa vorbim in continuare dar s ma schimb, si d cate ori el vorbeste rece cu mine ma bufneste plansul.inchid telefonul si plang ore in sir si cand ma suna iar trebuie sa ma prefac ca nu plang ca e totul bine ca el trece repede peste si uita repede.am inceput sa iau klmante multe, kfea, tigari.nu mai poate nimeni s vb cu mine ca ma enervez si plang anormal d repede...sunt prea sufletista. el este si orgolios.si chiar daca greseste prefera sa ma duc eu la el s ii cer iertare.gresim aman2.si vreau s ma schimb intai eu prima ca din kuza mea a inceput toata aceasta situatie...va rog ajutati-ma ca nu mai pot trai asasad

6 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

Un gram de masochism ai in tine, recunoaste! Iti place suferinta, nu?
Daca tot nu iti place, de ce iti faci singura rau?
Stiu! E atat de greu sa te indepartezi de el si sa revii tu la normal.Iti este greu acum si doar acum, apoi sa vezi ce bine iti este.Nu te mai injosi atat de mult in fata lui.De ce te lasi calcata in picioare? De ce nu ai curajul de a pune punct, oricat l-ai iubit? Nu iti trebuie pauza, acest om nu se va schimba.Trebuie sa o termini cu el pentru totdeuna.Cauta iubirea la cel ce te apreciaza si te vede speciala. Dragostea cu sila, niciodata.
La tine se numeste AUTODISTRUGERE...

| s3xy0girl20 a răspuns:

Da ce, tot el trebuie sa vrea pauza dupatot ce iti face? da-i un mesaj si zii ca te desparti de el ca nu mai suporti totce iti face si cu asta ai terminat. Sper ca te-am ajutat sa-mi zici si mie ce aiesit pana la urma:*

| Jelly_7813 a răspuns:

Nu te merita.
spune-i ca el a gresit mai mult in relatia voastrabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti proasta si facuta gramada.nu te pot ajuta cu nimic. tu te duci la vale in viteza. kalmante, cafea tigari.mai ia si bautura si f... iu ca sa ajungi mai repede jos.sau pune frana si ia-o in sens invers.la deal. dar singura, fara el.este un nenorocit.nu ai nevoie de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te merita... dai papuci si uital...
eu sunt baiat si nu cred ca i-as face asa ceva unei fete asa frumoase ca tine...winking, din ce vad eu in poza aia big grin
Numai cand ma gandesc imi sare tandara... ce nenorocit si ala x(

| gabriela_3633 a răspuns:

Eu zic sa te desparti de el, si sa iti gasesti unu ca si tine, daca zici ca chiar asa e. dar noh tu sti.Eu in locul tau m-as fi despartit de mult de el daca asa sar fi comportat cu tine da noh fiecare cum crede si cum vrea, eu zic sa ii zici sa va intalniti undeva si sa ii zici ca nu mai vrei sa fi cu el ca nu iti place cum se comporta si din astea[adica nu iti mai place de el da cum vrei]