Limita ti.o stabileste propria constiinta si judecata.
Daca nu stii trecutul, poti sfarsi cu un psihopat, si atunci chiar ca o sfarsesti!
Nu stiu de ce imi amintesc vorbele tale de o stire tampita vazuta pe net. o fata si-a filmat iubitul pe ascuns, l-a lasat in camera cu pisica si ea a plecat. ea vroia sa vada daca el ii cauta prin telefon dar cand a vazut videoclipus a zis ca moare. omu e psihopat de ala, sufoca pisica cu perna si ii mai facea alte chestii.s-a dus cu videoul la pisica, asa ca da, naiba stie peste cine dam de fapt
Unii prefera ignoranta, altii o detesta. Fiecare cat il duce mentalitatea
Treburi de ev mediu pentru redusi mintal. Nu de alta, dar exista sapun si analize medicale. Iar daca o/il vezi pe noul partener ca tot vorbeste aiurea despre fostii, ii dai un sut in dos si cu asta basta.
P.S. Am un amic care a avut undeva peste 100 de partenere de sex. Posibil binisor peste 150. E cu aceeasi tipa de vreo 10 ani si nu a simtit nevoia sa o insele. Abordarile gen "daca a fost cu x sigur o sa insele" sint de tot rahatul.
Sa inteleg ca a fost cu vreo 150 de tipe, si acum e de 10 ani cu una? asta da devotament
Bingo. Rock star life, ce sa ii faci. In toamna se vor si insura un pic...
bravo lor. nu cred ca il lasa aia la cata experienta are omul ala
Eu mi-am facut abonamanet la singuratate pe viata asa ca ce sa spun, fiecare face vrea, eu numai caut nimic
Nu-mi pasă dacă s-a culcat cu jumătate orașul sau dacă încă o face. Atâta timp cât mie îmi oferă ce vreau de ce mi-ar păsa?
(Evident că asta nu se aplică la o relație serioasă și de durată).
Eu ma refeream la o relatie serioasa. iti dai seama ca atunci cand e vorba de o aventura iti convine sa stie mai multe
Totul cu o limita, se "culca" cu o persoana cu doua, dar cand deja o face cu zeci de persoane, e normal sa nu vrei o relatie cu repectivul/respectiva, imagineaza-ti cum ar fi sa mergi prin mall si sa auzi 2 ca se rad "am f... pe aia, sunt sigur ca nu ti-ar placea asa ceva.
Dar totusi, daca exista dragoste pura treci peste orice.
"Sau are o "limita" aceasta chestie?" -Limita aia depinde (da, asta e cuvantul magic) de la o persoana la alta, prin urmare, unul/una poate accepta ce a facut sau nu partenerul/partenera cu jumatate de oras (mai mult sau mai putin).
Concluzie: DEPINDE.
Relatii normale,de durata nu vad de ce m-ar deranja,doar trebuia sa faca si sex,ca nu ma astepta pe mine fat frumos ca sa o faca. Dar chestii gen unul pe fiecare luna nu sunt ok din punctul meu de vedere. Dupa ce ai incercat juma de oras,fie barbat sau femeie,imi lasa senzatia ca o sa fiu doar unul din cealata jumatate neincercata,iar asta nu e ok,creeaza gelozie si neincredere. Doar nu stau tot timpul sa o pazesc unde merge. Eu unul am spus clar daca am fost intrebat,unde unde si cum,dar in rest sunt aspecte care tin de curiozitatea partenerului. Femeile observ ca vor barbati care,,au trecut prin cateva locuri,,experimentati dar nu curvari. Eu unul nu inghit o tipa din aia,, libertina,, care si-o trage ca iepurele, prin fiecare loc unde apuca. Lupul isi schimba blana, dar naravul ba, asa ca e mai bine sa fiu precaut fiindca nimeni nu e de neinlocuit.
Astea-s povesti. Absolut tot conteaza cand incepi o relatie, de aceea e recomandat stadiul de prietenie la inceput, pentru a sti cu cine stai de vorba. Dupa ce afli aspectele care te intereseaza atunci poti trece la urmatorul pas.
Pai tu intrebi o fata in primele intalniri, cati a avut inainte si ce au facut cu ei? nu te-ai oftica asa?
Nu! Dar in stadiul de prietenie mai in gluma mai in serios o intreb asa mai subtil, nu de la prima intalnire, am putea ramane simpli prieteni luni de zile, pate chiar ani, oricat timp e nevoie pentru a o cunoaste. Sincer... nu sunt fanul relatiilor de scurta durata, am anumite asteptari de la o fata si in nici un caz nu as avea o relatie cu una care s-a culcat cu jumate orasu'. Nu cred ca e asa greu de aflat asta.
Daca acea persoana a facut ce a facut cu jumătate de oras, cred si eu ca e capabila sa insele. Adica, sa o luam logic. Dar daca acea persoana a mai avut o relatie, cu o alta persoana, e normal sa se fi întâmplat ceva intre ei, nu stiau ca se despart si atunci nu cred ca e caz de supărare.
anonim_4396 întreabă: