| anjellique a întrebat:

Eu am la munca o colega, o cheama Goergeta, si ea are un crush aici, un baiat care are fata de cioban zici ca merge cu oile la stana (nu este un lucru rau, zic si eu doar asa ca fapt divers). Georgeta este in limba dupa acest baiat, Raul si in unele zile nu stiu ce sa ma mai fac cu ea, pentru ca Raul ii tot da mixed signals asa si mie nu mi se pare baiat serios, si la inceput ea zice ca cica se cam dadea la ea, dar acum nu o mai baga in seama si apoi l-a intrebat daca vrea sa iasa cu ea in oras intr-un weekend, iar el i-a ignorat mesajul, dupa care cand l-a intrebat la munca, el a zis ca nu a vazut (vrajeala ieftina). acum colega mea tot e in limba dupa fraieru ala si eu nu stiu ce sa ii mai fac, a ignorat-o o saptamana intreaga nu a mai vb cu ea, iar ea azi cica voia sa ii zica ceva, dar eu i-am zis ca dc se tot consuma pentru fraieru ala care si asa nu o baga in seama, iar eu chiar nu stiu ce sa ma mai fac cu ea va rog ajutor va dau si funda si ce vreti voi numai sa mi-o reparati pe prietena mea Geta ca nu mai pot

Răspuns Câştigător
| adam7 a răspuns:

Parcă te enervau colegele de muncă, acum îți faci griji pentru ele?

| MarcelinFluricil a răspuns (pentru adam7):

Mie mi se pare ca e cam nehotarata.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si tie ce-ti pasa de colega ta si crash-ul ei?
Nu crezi ca esti destul de mare, ca sa iti bagi nasul in viata intima a altor oameni?

| Mindfulness a răspuns:

Acum înțeleg de ce voiai să te faci blonda.

| Kiran a răspuns:

Scuze pentru raspunsul asta dar. nu te indragostii de persoanele ce sunt indragostite la randul lor. chiar si daca ar fi dupa a ta... ce o opreste sa nu se indragosteasca imediat dupa tine. poti eventual sa fiti amici cu beneficii dar doar a ta nu va fi niciodata in situatia data.

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Salut! Stiu ca vrei sa ii furi crushul angelique! Nu te mai ascunde in spatele tastaturii!

| Ilovebmw a răspuns:

Vezi ca ti am scris un mesaj happy