| Adina1978 a întrebat:

Eu am practicat sexul anal si oral pana acum cativa ani. Am constata ca ma simt mult mai bine in comparatie cu sexul normal practicat cu sotul meu (el a fost primul si m-a dizvirginat).
Sa-i spun ca imi place mai mult analul si oralul?
Nu va divorta? Am si 2 copii cu el.

16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Am observat ca iti place asta.
Intr-un raspuns de-al tau la o intrebare, chiar i-ai propus unui pusti sa ti-o dea in fund si in gură.

| ania a răspuns:

Dacă soțul nu știe de relațiile a ale și orale cu alții, poate fi foarte afectat, sa își tot imagineze cum a fost, poate și sa divorțeze.

| mihai69 a răspuns:

Repet și eu ideea deja expusă mai sus: vorbiți liber și deschis despre asta. În mod normal, ar fi chiar culmea să vrea acum să se despartă după ce deja ați făcut "de toate" împreună.

| dullcat a răspuns:

Nu cred ca am inteles.Cu cine ai practicat analul si oralul daca nu cu sotul tau? Daca a fost sotul, el nu s-a prins care iti place mai mult? Vorbeste deschis cu el, e deosebit de important sa comunicati despre ce va place la partidele de sex si ce nu, astfel incat sa fie experienta decenta, placuta, pentru ambele parti.

| Hyperion7 a răspuns:

Crede-ma că mai toți bărbații ascund faptul că le place asta, tocmai din cauza că femeile posibil sa fie dezgustate sa facă astea și ulterior posibil sa divorțeze.
Deci, recomand sa discuți cu el pe tema asta, sunt sigur că îi vei face ziua mai buna
big grin

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

Evident ca apare dezgustul. Daca te-ai afla in aceeasi pozitie ti s-ar parea logic si de bun simt ca nu orice orificiu din corpul femeii trebuie penetrat. What's next? Urechile, narile?

| Hyperion7 a răspuns (pentru dullcat):

Măi,nu zic, fiecare cu preferințele sale, însă nu ar fi mai simplu și dacă s-ar discuta liber asta?
Până la urmă va împărțiți organele sexuale și va e greu sa va spuneți ceea ce simțiți?
Într-adevăr, ai dreptatea ta, însă daca ei îi place, nu e corect sa discute cu el? Sau partea aia nu ai mai citit-o?rolling on the floor

Cât despre nari și urechi, e valabil numai la cei cu micropenis, că la restul...slabe șanse să le iasă rolling on the floor

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

Am citit si partea aia. Evident ca da, trebuie sa discute.
Din punctul meu de vedere nu e nicio diferenta intre adolescentii care vor sex dar le e rusine sa cumpere prezervativ si adultii care vor/fac sex dar le e rusine sa spuna fiecare ce vrea si ce nu vrea de fapt, lasand lucrurile sa decurga asa de la sine, pe principiul ce-o fi o fi.Un mare NU.Asa se ajunge la frustrari pe plan sexual in doi timpi si trei miscari.

TOCMAI!
Daca nu ai curaj sa discuți chestii, dar ai curaj sa faci sex și adult fiind ...deja mi se pare penal nerd

| FindMyName a răspuns:

Sa divorțeze la atât? Penibil. Spune-i fată ce simți, nu te ascunde de el.ați ajuns pe același nume de familie dar vă e rușine sau teamă sa spuneți un mic rahat happy?

| Marius22222222222 a răspuns (pentru FindMyName):

Ferească Dumnezeu

| Altinbek a răspuns:

I poți spune, la toți bărbați le place analul și oralul.

| tunoi88 a răspuns:

Nu poti sa ii zici ca ai facut, daca el te a dezverginal. Am inteles intrebarea tongue Nu poti sa discuti deschis pe subiectul asta. Trebuie sa faci manevra si sa il faci sa plece dupa fenta happy trebuie sa fii putin hoata, dar se poate sa iesi bine din asta si iti faca si placerile tale.

| Yuki0799 a răspuns:

O să fie okay, bărbaților le place și analul și oralul foarte mult, și dacă te iubește cu adevărat îți va satisface nevoile.

| Alexandra001980 a răspuns:

Uite draga cum facem: Vin sa incercam un sex normal si daca-ti place ramanem amanti. Daca ne hotaram atunci divortam si ne casatorim. Practic si cunilingus. Deal?

Întrebări similare