Ok. Fii atenta:
Ai tren la ora 8 si ai cumparat deja biletul. Familia ta te asteapta in statia unde va ajunge trenul. Calatoria nu dureaza mult si esti asigurata ca ruta este sigura. Ai toate garantiile!
Insa, apare un autocar care are televizor si wow, niciodata nu ai mai fost cu unul. Biletul costa enorm, iar autocarul face multe opriri si vei ajunge acasa mult mai tarziu. Dar tu vrei cu autocarul pentru ca are tv.
Ce alegi? Ceva care e sigur si e deja stabilit? Sau doar ceva ce ti se pare ca e bine?
Acum, lasand exemplul acesta. Barbati atragatori sunt peste tot si vei mai gasi ca el, insa nu se compara cu ecl care te iubeste garantat.
Iubitul tau nu se poarta bine cu tine?
Daca iubitul tau te iubeste insa crede ca o alta fata e frumoasa si ii da fiori. Tu cum te ai simti?
Nu te supara pentru ca am fost directa cu tine, dar nu merita sa ti pierzi iubitul pe un baiat care nu stii daca te iubeste.
Daca chiar vrei, discuta cu iubitul tau si spune i ce ai pe suflet.
Succes!
Hmm eu zic draga mea sa nu dai calul pe magar deoarece poate iubitul tau tine mult la tine si e o diferenta mare in a iubi sau a placea pe cineva... tine-ti iubitul aproape deoarece poate acel baiat vrea doar sa va despartiti...gandestete grantita dintre a iubi si a placea.
Gandeste-te pe care dintre ei 2 il iubesti mai mult si incearca sa ii explici celuilalt ca nu poti fi a lui.Dar ai grija sa nu il faci sa sufere.
Una e sa placi pe cineva si alta sa ti la cineva... daca acest tip continua stiind ca ai prieten, inseamna ca el chiar nu are frica si nu ii pasa daca o sa afle prietenul tau. E de admirat. Insa daca nu stie ca ai prieten, probabil incearca sa te cucereasca crezand ca esti " libera", nu prea multi baieti din ziua de azi fac asemenea gesturi . Informeaza`te despre el. cine stie, poate e un mitocan care vrea doar sa`si atinga scopul
. Nu te arunca din avion fara parasuta
. Succes