Orice e posibil, nu te da batuta, daca e iubire, sigur ca puteti avea un viitor...iti doresc tot binele din lume si sa fi iubita.pa pa.
Nu te sfatuiesc, acum poate merge dar peste cativa ani? Te-ai gandit ca ti-ar putea fi tata? E totusi o diferenta foarte mare...De regula astfel de casatorii nu dureaza.La varsta ta vrei sa mergi la discoteca sa te distrezi, il vezi pe el mergand cu tine... si daca merge nu iti dai seama ca toti vor sosoti pe la spatele vostru si se vor hlizi? Sunt doar cateva aspecte din multe altele la care trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a lua o decizie.Si inca ceva, parintii tai sunt de acord?
Mony si cu iry au o casnicie foarte fericita...eh acolo e alceva
oricum nu cred ca ati avea un viitor... poate el te vrea doar pentru,, distractie"
Viitorul exista oricum si poti avea un viitor cu el. Dar nu unul fericit. E adevarat ca iubirea n-are varsta dar totusi diferenta e prea mare, el ti-ar putea fi tata.De ce sa-ti strici tineretea? Pt ca peste 1 an sau 2 el va vrea sa se casatoreasca cu tine. Iar tu esti inca ffff tanara.La varsta asta e frumoas sa te indragosteti dar de un baiat de varsta ta, sa mergi prin cluburi, sa faci cumparaturi sa stai cu prietenele si nicidecum sa treci la cratita.Esti inca prea tanara, nu-ti irosi tineretea pentru no so mai ai niciodata.Si poate ca el vrea doar sa se culce cu tine.Nu te increde in cuvintele lui frumoase.Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie pentru ca s-ar putea sa-ti dostrugi viata.Succes!
No way...chiar ai de gand sa iti stici tineretea pentru el, adica merita? il iub atat de mult incat nu poti renunta la el? nu stiu... e ciudat...adica...gandeste-te bine inainte de a lua o decizie definitiva
1. se scrie "ani" nu "anii"
2. viitor de scrie cu 2 de "i"
3. Stai potolita, pentru ca este o diferenta apocaliptica intre tine si el, nu ti-ar placea sa mergi pe strada de mana cu un baiat tanar de vreo 21 de ani?
Asa credeam si eu.
Eu am 25 ani, iar sotul meu are 46.si el a mai fost casatorit, are si copii.si eu eram sceptica la inceput, dar apoi am realizat ca la cat este de bun cu mine...eu sunt o norocoasa ca il am.complexe de varsta pe aici nu prea sunt.eu locuiesc in grecia.nu rade nimeni de noi daca mergem de mana pe strada.
Ai 19 ani esti tanara... chiar vrei sa-ti imparti viata alaturi de un tataie?
Poi eu ati spun ca diferenta nu conteaza daca iubesti cu adevarat. Dar trebuie sa stii un lucru cred ca daca e varstra un pic mai mare e mai bine ca te avata multe si daca te iubeste da ce nu? Bafta multa
Sincer, nu prea cred. eu sincer cred ca el vrea doar sa si bata joc de tine, vrea doar sa te foloseasca...
parerea mea
Prietenul sau tatal tau? sau prietenul tatalui tau? sau poate tatal prietenului tau? cum?
Nici mie nu mi se pare ceva ciudat, am 14 ani si simpatizezx un barbat de 31 de ani.
Conteaza ce simti pentru el si ce simte pentru tine varsta nu conteaza
Arata bine la 42` de ani banuiesc.
Si nu mi se pare nimic deosebit.Am 17 ani si mi-a placut de un barbat de 36! Arata foarte bine:X:X:X.
Daca`l iubesti, da! Doar sa nu fie numa` o iubire trecatoare, ca la mine asa a fost.
Mai is fete carora le plac barbatii in toata regula, ca noua! Deci nu suntem singurrele!
Sper sa ai un viitor cu el.Bafta multa!
Da, poti avea un viitor, dar nu cred ca fericit decat eventual la inceput. Este matur iar tu o copila pe langa el. Va sti cum sa te domine si nu iti va fi prea usor. Plus gelozia...plus tabieturile de barbat matur si fost insurat... Un barbat divortat nu a fost lasat de bun ce a fost...chiar daca si fosta sotie a avut vina ei. La anii tai ar fi bine sa mai copilaresti, sa faci o facultate, sa mergi cu cei de varsta ta la discoteca, sa ai o viata frumoasa si sa iti gasesti perechea potrivita. Parerea mea.
Nu te cunosc, dar iti spun:fii fata cuminte si fa ce fac cei de varsta ta! In nici un caz nu ati putea fi impreuna... fericit ma refer! Gandeste-te peste ceva timp, oricum iubirea, daca e va trece si peste ceva timp vei realiza ca ti-ai pierdut tineretea! Poate te foloseste, la asta nu te-ai gandit? Traieste-ti viata ca doar una ai! Sau poate sunt alte "interese"! Sfatul meu:Termin-o cu el si gaseste-ti un baiat frumos, atragator, DE VARSTA TA alaturi de care poti avea un vitor FERICIT si copii sanatosi! Gandeste-te foarte bine!
Eu cred ca este un viitor, sunt barbati invirsta da foarte atragatori...
da prietenul ta are copii? daca are copii, ti-as spune ca nu prea este viitor...
si in ziua de azi mult conteaza banii_ daca e cu bani si nare copii crede-ma, ca o sa fii foarte fericita...Bafta
Carinadanceanu întreabă: