O fata care te invita undeva nu e deloc usuratica. E o fata curajoasa care stie ce vrea si e de apreciat chestia asta. Plus ca, sa zicem ca nu prea imi place fata aceea din cauza corpului ca, bine inteles, nu am cunoscut-o si in interior inca. Daca m-ar invita la un suc, as putea sa o cunosc mai bine, ar avea mai multe sanse si eu as accepta doar din curiozitate sau din lipsa de ocupatie din acea zi.
Baietii prosti, da, au o parere proasta despre fetele care preiau initiativa. Cand mai cresc, le place sa preia fata initiativa.
Una este sa ies undeva cu un baiat sa bem un suc ceva, iar alta este sa fac altceva! asta cred ca o pot gandi doar incultii, doar aia care nu inteleg ce inseamna sa iesi cu o fata la un suc. funda?
Nu mi se pare corect să numeşti o astfel de fată "uşuratică".Ar fi doar un gest neobişnuit, dar nu condamnabil.Aş zice chiar că e un dovadă de curaj, bine contează şi modul prin care o face.
p.s: I'm boy
Mi sar parea extrem de super ca o fata sa faca asta.ar da impresia ca e sigura pe ea, si ca nu e pitipoanca de aia, careia i se ofera totul pe tava.
Depinde acum acum si cat de mult iei tu initiativa moony. Da eu apreciez o femeie care stie ce vrea si face tot ce ii sta in putinta sa reuseasca sa il faca al el, dar daca insisti prea mult nu e bine. Unii dinstre noi citim "semnalele" unei femei mai bine sau mai putin bine ca altii asa ca, in consecinta si prin urmare, tu trebuie sa il faci pe el sa vina la tine cu mici complimente, zambete si un eventual mesaj cand nu se asteapta "Hai in parc la o plimbare" prin care tu sa il faci sa creada ca e in control dar de fapt tu esti. Good Luck!
Nepoate,asta e un raspuns bun inseamna ca te place si ca vrea sa petreaca timpul cu tine! nu ca sunt usuratice! Nu stiu uite de ex: mie imi pare aiurea partea daca eu o intreb sa vina cu mine sa o invit acasa si ea vine (aiurea)! Din acel tip de fata poti face cam ce vrei,adica o poti controla,partea buna e ca atata timp cat raspunsul e afirmativ( ca vine la tine,ca iti raspunde aff la propuneri) inseamna ca te place si este lasata pe maini "simpatice",nu sigure,aici decurge naivitatea! Mie,imi plc sa se lase greu, desi nu sunt genul sa propun sa vina sa o chem la mine etc, imi plc sa stiu ca eu mi-am dat tootul din mine pentru a o obtine ceea ce vreau de la ea! acum depinde si ce vrei sa obti de la ea! un sfat! Nu le cere sa faca ceva...sa mearga la tine sa vina undeva anume...bla-bla-bla, ci provoacale! Succes
Chiar crezi asta?
Eu cred ca uneori baietii au o parere buna, pentru ca sunt atrasi de fetele cu initiativa, potential si dominare.
Si in primul rand, cazul difera de la un baiat la altul