| Corina3434 a întrebat:

Eu cand nu gasesc un barbat (barbat dotat) ma masturbez, fac degetica, folosesc vibratorul pentru a a ajunge la orgasm.
Credeti ca imi va disparea dorinta de a face sex cu un barbat?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
30 răspunsuri:
| anonim3248 a răspuns:

Nu dispare dorința de sex.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu,e ceva fiziologic.

| Corina3434 explică (pentru anonim3248):

Am gasit. Erau casatoriti. Tot ce-i bun se ia si raman ciurucurile. Trist.

| dullcat a răspuns:

De ce sa dispara? De la vibrator? Cu siguranta nu.

| Corina3434 explică (pentru dullcat):

Vibratorul a devenit amantul meu. Nu vine beat acasa si nu ma inseala.

| Corina3434 explică:

Asa o fi. Nu-s decat frumoasa, desteapta spre mediu, am master in economie asa ca se pare ca trebuie sa ma multumesc cu vibratorul. El nu are atatea cerinte. Vrea doar baterii. Costa 21 de lei lunar. Ieftin.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru Corina3434):

Așa e

| dullcat a răspuns (pentru Corina3434):

Esti libera sa divortezi.

| Corina3434 explică (pentru dullcat):

Mai bine nu ma leg la cap.

| anonim3248 a răspuns:

Ești TROLL după cum răspunzi.

| Gabrielll3 a răspuns:

"- foarte frumoasă

- deșteaptă și cu studii

- câștigă și mult"

Corect.

Fals.

Fals.

| anonim3248 a răspuns:

Ești TROLL după cum dai răspunsurile.

?

| Corina3434 explică:

Csf ncsf!

| Corina3434 explică:

Grozav!

| Corina3434 explică:

Grozav.

| Corina3434 explică (pentru AnswerAce):

Deocamdata nu caut nimic.

| johnnny123 a răspuns:

Tu chiar nu realizezi cât de penibil ești când postezi pozele astea "cu tine și nevasta" pe care nu le-a solicitat nimeni niciodată, care nu au nicio legătură cu contextul și care nu interesează pe absolut nimeni?

| anonim3248 a răspuns (pentru johnnny123):

Am blocat-o pe cea care a pus întrebarea că este TROLL după cum a pus întrebarea și ce răspunsuri a dat.

Pe cine ameninti, cocosel?

| Corina3434 explică (pentru Corina3434):

Eu am pus intrebarea. Ai primit ignore. Sa o ameninti pe mamica ta care nu te-a educat. Frustatule.

| Corina3434 explică (pentru johnnny123):

El nu e decat unul d-ala care inca mai crede ca un tenculet de bani si un bemveu de 19 ani impresioneaza femeile.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce sa dispara dorinta?
O femeie normala si sanatoasa simte dorinta si placere pentru sex.
Dorinta aia de sex poate dispare la femeie dupa 70-80 de ani, dar depidne si de cat de activa este ea sexual si de cat de mult ii place sexul, ca sunt femei care isi pierd interesul dupa menopauza.

| Corina3434 explică (pentru Violleta2022):

Ai dreptate dar eu nu main ''tin'' langa mine pe unu' care presteaza asa de 3-4 ori pe saptamana si consuma resurse de mii de lei. Am vibratorul meu si e economic. Voiam sa stiu, in cazul in care se defecteaza mai merita sa aduc un inlocuitor mascul.

| ania a răspuns:

Ai fi mai fericita și cu conștiința libera dacă ai renunta complet la masturbare, vorbesc din experienta.

| relian a răspuns:

Dorinta sexuala este aia ce o ai si acum, ca te faci singura ca te faci cu un partener, nu conteaza.
Cind simti ca vrei sex, aia inseamna dorinta, cand te faci singura, aia arata ca ai avut dorinta ok?

E bun, pana aici e clar, simplu.Mai departe, lucru cu vibratoru, aici e aici laughing

Daca folosesti vibratorul zilnic, ori de fiecare data cand ai tu dorinte, nu este indicat, nu este bine.De ce?
In cazul in care cindva o sa te gindesti ca vrei si un partener, atunci nu o sa mai fii multumita de nici unu, indiferent ce barbat va fi ala, nu exista barbat, sa se compare cu un vibrator laughing

Deci, nici un barbat nu poate performa macar la jumate ce poate un vibrator.
Pentru ca tu o sa te inveti cu acel vibrator, o sa simti nevoia aia, ma refer ca si performante, iar un barbat no sa te mai poate satisface, cam asta e problema ce poate apare in timp.

Dar daca o faci asa cu vibratorul rar, atunci este in regula, insa de o faci des si timp de ani, apare aceasta problema ce am spus mai sus.

O sa gasesti barbat f greu, pentru ca no sa fii multumita de prestatia lor.

Spun asta din ce am vorbit cu femei care au practicat asa, si din ce am citit legat de chestia asta, de folosirea vibratorului timp indenlungat si lipsa folosiri unui barbat, din surse de incredere, reale.

Alta chestie ce tu se pare ca nu prea o stii, este diferenta dintre placerea obtinuta singura si cea cu un partener.
Nu se compara, indiferent ce vibrator, sau ce metode mai folosesti, placerea cand faci sex cu partener, comparativ cu atunci cand te faci singura.

Este chestie psihologica, nu de performante, placerea nu vine doar cati da ala acolo in nestire laughing ori iti dai tu, sau vibratorul, placerea vine din creier, una e sai dai creierului partener, alta vibrator sau ce mai spui tu cu degetele.
Placerea cu un partener este de mai buna calitate decat cea obtinuta manual de tine.
Cam asa sta situatiunea, tu oricum faci cum doresti, ai intrebat, eu am raspuns.
Sa fii sigura, cauta si afla din surse medicale sau sexologice, ori stiu eu cine mai scrie, despre ce am spus, dar sursa mai credibila, apoi vei retine ceva sigur.Nu cer sa ma crezi pe mine, dar daca te gindesti, este si logic ce am spus eu.

| Corina3434 explică (pentru ania):

Vibratorul e roz si nu renunt la el.

| MariaJust a răspuns:

Poate ar trebui sa incerci sa-ti ajuti partenerul. Nu glumesc.

Vezi care-i motivul pentru care nu te poate duce la orgasm. Daca tot esti obisnuita cu jucariile erotice, poate vrei sa incerci una care sa va stimuleze pe amandoi, cum e acest inel https://justlove.ro/p/inele-penis/inele-vibratii/tyler/

| Ronaldinho99999999 a răspuns (pentru dullcat):

De la dildău

| minrest a răspuns (pentru Corina3434):

Daca se defecteaza, zici? Esti tare! Umor de calitate.