Buna cariera ti-ai ales , maicata stie ce vrei tu sa devii? discuta cu ea, poate ai noroc si te sprijina ) ahhhh...si nu uita sa ii mentionezi ca vrei sa fii violata ca fetele alea din clip =)
vai de capu' tau fetito lasa dracu prostiile astea si pune mana pe carte si tine-te de scoala! auzi la ea... fantezii) haha
Bine ai revenit! Îmi era dor de aberaţiile tale.Ai ceva cu violatul ăsta. Mă rog... dacă ţie îţi place...
pa, pa.
Fato tu vrei cam multe. nu te multumesti ca te-a violat banana sau ce era? si mai zic sa-ti mai stergi inca o data contul.
Tu nu ai vazut cum arata fetele alea? Ti-ar trebui cam 3 vieti si o armata de medici esteticieni ca sa arati ca ele
Bai nu intelegeti unde bate fata asta? Vrea sa fie violata, ca mai apoi sa stie parintii ca fata lor iubita a fost "obligata" sa se arda, si pentru ca fata nu ar mai fi virgina, s.ar calari cu toti...am dreptate?
eu zic ca da
fata mea, vezi de viata ta lasa violurile c-o sa ai timp sa te f*** destul
Intrebare de baraj : Cati ani ai?
Mare ti-e gradina Doamne. si multi prosti ii sar gardul cand poarta e deschisa.
Si mie imi place justify sex
de la tine o stiu!
sa nu pleci dupa site, imi plac intrebarile tale!
@xDarKx2 OG @luchass OMG )
Mai fetito ai 7 ani si capu te duce la prostii ca la unu de 16 ani fii fara griga ca pana nu termini liceu nu te primesc astia pe centura adica mi se pare normal sa stii sa si vorbesti daca nu du-te de pe acum dar nu cred ca ai sa ai prea multe sanse
Copilo pune mana pe carte
In revista playboy nu ai vrea sa postezi?
Doamne fata cati ani ai?
deci sa stii ca am citit toate intrebarile tale si se vede ca esti dusa rau
Fac modeling de vreao 2-3 ani.
Dans street fac de 1 an in 1 februarie o sa fie un an.;]
Da pe langa trebuie si sa invetzi.
Sh raspunsurile castigatoarefrate.estivarza.invatsa si lasa dracu prostiile.ca ink estimica.mai ai timp.Dne catsi copii prosti