Sigur aceste legaturi nu pot tine o vesnicie, pentru ca varsta femeii isi spune cuvantul, dar un barbat tanar alaturi de o femeie matura si serioasa se maturizeaza si el frumos, are ce invata de la femeia aleasa/si bune si rele/ si ii vor folosi la intemeierea viitoarei sale familii.
Sincer sa fiu cred ca e ok sa inceri aproape orice in viata, si multi dintre baietii care isi doresc sa aiba o relatie sexuala sau nu cu o femeie de 40+ de ani nu isi doreste nimic altceva decat sa incerce si cu persoane cu mai multa experienta, si cred ca e ok, cum tocmai acum i-am raspuns unei fete care are 14 ani si ii place un tip care are 25 de ani, e ok atata timp cat unul sau altu nu profita de varsta celuilalt si exista armonie
Dap. femei mature chiar si mult mai mature.gravide...anale,orale,animale.netul e plind de astfel de chestii.so called perversiuni sexuale...
Pentru "BlandulBen"...nu este chiar asa..."Barbatul cat mai poate si femeia pan'la moarte." Iar esti in dezavantaj...hai, baga imediat una ironica...
anonim_4396 întreabă:
Vasilica_Miron_1986 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: