| carminaburana43 a întrebat:

Eu cind eram tinara la vreo 20-24 de ani ma simteam atrasa de un coleg de 42 de ani... f. f. f atrasa dar bineinteles niciodata nu i-am spus ce simteam fata de el ca aveam moravuri bune...nici prin gind nu-mi trecea pe vremea aceea ca poate fii si invers...acum la peste 40 de ani...cautind prieteni pe neogen am avut stupoarea sa constat ca tineri sunt atrasi de femei de virsta mea...desi ajunsa la aceasta virsta nu am meditat la acest lucru dar m-ar interesa sincer parerea voastra de ce le intere pe baietii tineri femeile mature.(Relatie sexuala cu femei mature). Multumesc.

Răspuns Câştigător
| elena a răspuns:

Sigur aceste legaturi nu pot tine o vesnicie, pentru ca varsta femeii isi spune cuvantul, dar un barbat tanar alaturi de o femeie matura si serioasa se maturizeaza si el frumos, are ce invata de la femeia aleasa/si bune si rele/ si ii vor folosi la intemeierea viitoarei sale familii.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

experienta!

| alexdop21 a răspuns:

Sincer sa fiu cred ca e ok sa inceri aproape orice in viata, si multi dintre baietii care isi doresc sa aiba o relatie sexuala sau nu cu o femeie de 40+ de ani nu isi doreste nimic altceva decat sa incerce si cu persoane cu mai multa experienta, si cred ca e ok, cum tocmai acum i-am raspuns unei fete care are 14 ani si ii place un tip care are 25 de ani, e ok atata timp cat unul sau altu nu profita de varsta celuilalt si exista armonie

| Ninja-Mistress a răspuns:

Dap. femei mature chiar si mult mai mature.gravide...anale,orale,animale.netul e plind de astfel de chestii.so called perversiuni sexuale...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Batrinetea si experienta la o femeie inceteaza dupa virsta de 80 de ani!

| elena a răspuns:

Pentru "BlandulBen"...nu este chiar asa..."Barbatul cat mai poate si femeia pan'la moarte." Iar esti in dezavantaj...hai, baga imediat una ironica...

| AllenTJ a răspuns:

Fiindca au experienta. Iar tinereii astia se gandesc numai la sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu fufa locul tau e la cratita si sa faci copii, nu sa te gandestii, cum sa ti-o tragii cu altul mai tanar si mai vorbeai de mine ca am pus suflet pe mess, dar tu esti mai rea ca mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt atrad de femei mature, datorita increderii pe care ne-o ofera, si siguranta. Plus experienta si acel instinct feminin care ne face pe noi sa innebunim. Uite am putea vorbi mai multe daca ai vrea, am 20 ani apropo. sergiun18 id-ul meu