| bibydraguta a întrebat:

Eu cred ca iubirea este foarte frumoasa atunci cand dai si primesti iubire voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Psihoyounger a răspuns:

Sunt total de acord cu tine bibydraguta, e foarte frumoas cant dai si primesti dragoste. Dar e foarte trist cand dai dar nu poti primi. Si din pacate, in ziua de azi asta se intampla foarte des. Unii nu stiu, altii nu vor altora nu le place sa se faca iubiti si din acest motiv, pesroana care ii iubeste sufera mult. Este minunat cand doua persoane se iubesc foarte mult... daca nu s-ar iubi reciproc, atunci nu ar exista dragostea adevarata. E cel mai frumos sentiment, pacat ca multi nu stiu sa il respecte. Dragotea adevarata vine din suflet si nu tine cont de bani sau alte nimicuri. Cine iubeste trebuie sa lupte pentru fericirea lui. Iubiti-va mult!

by Psihoyounger

16 răspunsuri:
| Miяu a răspuns:

Da. de fapt numai atunci este iubire adevarata :X

mlm
| mlm a răspuns:

Asa este, atunci cand oferi din suflet si tu primesti la randul tau tot cu aceeasi moneda, important este sa stii ceea ce vrei si doresti cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
De acord cu tine, dragostea trebuie împlinită reciproc.
Pa, pa.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Am aceas parere ca si tine happyCe dragoste e aia daca cele 2 persoane nu se iubesc reciproc?winking

| ShaKuri a răspuns:

TU CREZI? daca ai fi iubit ai fi stiut si nu ti'ai fi da cu parerea ci ai fi afirmat ceva concret.trait de tine. Iubeste...si primesti raspunsu.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

De acord cu tine, dar trebuie sa stii ca iubirea adevarata nu asteapta niciodata nimic in schimb, ea este fericita atunci cand poate sa daruie.

| Silvia a răspuns:

Sunt de parere ca tine insa este trist atunci cand iubirea nu este impartasita straight face ..si minunat atunci cand este love struck

| Silvia a răspuns:

Scuze. vroiam sa zic "sunt de aceeasi parere cu tine". ops :d

| Silvia a răspuns:

Scuze..vroiam sa zic "sunt de aceeasi parere cu tine" .. ops :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord, e cel mai frumos sentiment din lume, tot ce ne-am putea dori mai bun...cine ajunge sa traiasca o dragoste impartasita se poate considera norocos :X

| zeeeeeex a răspuns:

Dragostea este frumoasa... cel mai frumos sentiment cred eu... Dar de multe ori nu este de ajuns sa dai si sa primesti iubire pentru ca intervine lumea din jur care iti vor raul, gelozia si mai nou partea materiala... Asta se intampla mai des in lumea noastra reala... Dar intr`una ideala in care dragostea este mai presus decat ori alta nevoie(pentru ca avem nevoie de dragoste mai mult ca orice) am face lumea un loc mult mai bun si mai primitor!

| canarita a răspuns:

Pacat ca tine putin...in dragoste e totul frumos la inceput, cand cautam sa descoperim daca ne-am gasit jumatatea, apoi trece usor, usor, unul iubeste, celalalt sufera... e ca binele si raul, alb si negru, parca mereu viata trebuie facuta din parti opuse...nu inteleg de ce... poate ca numai asa este balanta echilibrata pentru a nu se ajunge la haos... din cate am trait si am auzit, n-am vazut doi oameni sa se iubeasca cu aceeasi intensitate, pentru putin timp da, apoi se schimba si ce pacat!

| Psihoyounger a răspuns:

Sunt total de acord cu tine bibydraguta, e foarte frumoas cant dai si primesti dragoste. Dar e foarte trist cand dai dar nu poti primi. Si din pacate, in ziua de azi asta se intampla foarte des.Unii nu stiu, altii nu vor altora nu le place sa se faca iubiti si din acest motiv, pesroana care ii iubeste sufera mult. Este minunat cand doua persoane se iubesc foarte mult... daca nu s-ar iubi reciproc, atunci nu ar exista dragostea adevarata. E cel mai frumos sentiment, pacat ca multi nu stiu sa il respecte. Dragotea adevarata vine din suflet si nu tine cont de bani sau alte nimicuri. Cine iubeste trebuie sa lupte pentru fericirea lui. Iubiti-va mult!

by Psihoyounger

| emy_5418 a răspuns:

Atunci cand e reciproca iubirea sigur ca e frumoasahappy
ehh day dreaming

| FoXy a răspuns:

Da, asa are si trebuii sa fie relatia dintre fiecare cuplu. dar in ziua de azi mai putini iubesc si primesc inapoi.:*

| bibydraguta explică:

Iubesc si stiu raspunsu SHACURI dar vroiam sa stiu si parerea voastra mersii oricum celor care mi-au raspuns.