| SergiuBBB a întrebat:

Eu cred ca o singura data putem iubi cu adevarat, o singura persoana. Voi ce ziceti?

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Următoarea iubire poate fi mai profundă, mai matură cu mai multă responsabilitate!
Pa, pa.

| darrio2007 a răspuns:

Nu este adevarat. Poti iubi foarte mult o persoana si daca la un moment dat te deceptioneaza, acea dragoste se poate transforma intr-o ura imensa. Daca stii sa treci peste aceasta depresie poti iubi si o a doua persoana.Iti spun din proprie experienta.Am trecut prin asa ceva.

| Rizer a răspuns:

Nu este adevarat, parerea mea.Desi chestia asta are un pic de adevar, depinde cum percepem aceasta iubire, si daca stim cu adevarat ca este iubire sau nu atasament sau obisnuinta sau alt fel de sentiment!

| Psihiatra a răspuns:

Sunt de acord. dragostea adevarata apare o singura data.

Răspuns utilizator avertizat
| Cleopa a răspuns:

E cam complicata intrebarea ta. eu am 18 ani si inca nu am ajuns la concluzia ta, dar ma gandesc ca odata ce simti anumite sentimente pentru o persoana, de ce sa nu le poti simti si a doua oara pentru o lta persoana? e adevarat ca fiecare relatie e diferita, dar cred ca sentimentele sunt aceleasi doar ca noi nu ne dam seama...

| Cleopa a răspuns (pentru jackieKAY):

Nu, nu poti iubi mai multe persoane in acelasi timp, ma refer la faptul ca stai un timp cu cineva, iubesti, te desparti, apoi poti intalni pe altcineva pentru care sa ai aceleasi sentimente...

| MarianaNiculescu a răspuns:

Nu-i adevarat! Daca iubesti cu adevarat acea persoana, o iubesti cu adevarat. Nu iti bati joc.

| RoadToNowhere a răspuns:

A iubi este insasi legea vietii, asa cum reiese din articolul legea iubirii. Este una dintre cele mai sublime actiuni pe care o poate realiza o fiinta umana. Iubirea poate sa insoteasca toate celelalte acte fundamentale ale noastre. Daca invatam plini de iubire (cu pasiune) vom memora si vom intelege mult mai usor. Daca ascultam cu iubire, vom auzi mai multe si mult mai bine. Daca vorbim cu dragoste, cuvintele noastre vor capata o forta neinchipuit de mare. Daca vom adormi cu dragostea in suflet, somnul nostru va fi odihnitor si profund ca al unui copil. Daca vom gandi atunci cand suntem plini de iubire, gandurile noastre vor capata profunzime si stralucire. Gandurile care se cladesc prin iubire vor fi mai luminoase decat razele soarelui si mai patrunzatoare decat sagetile lui Arjuna.

| kagome17 a răspuns (pentru RoadToNowhere):

Un raspuns foarte frumos