Buna Madalina. Tot ce poti sa faci dupa parerea mea este sa te impui. Chiar daca regreti ca l-ai parasit acum, o poti ajuta pe prietena ta, deschizandu-i ochii asupra faptului ca el poate fi imprevizibil atunci cand bea. Asta e parerea mea. Vorbeste cu ea si incearca sa o faci sa inteleaga ca nu vrei sa ii furi prietenul, ci doar sa o atentionezi. Poate ca se va supara dar mai tarziu iti va multumi. Sa ai o zi frumoasa. Numai bine
''a scos o groaza de cuvinte urate despre mine, iar acum el s-a indragostit de cea mai buna prietena a mea la fel si ea''
Are rost sa mai explicam?
De multe ori omul la betie isi arata adevaratul caracter.
Un exemplu specific romanesc de idiotenie.Nimic mai mult.
Sa-ti spun ceva:
Erau doi colegi la facultate si prieteni foarte buni.Era o fata din satul unuia dintre ei.Ea l-a vazut si l-a placut pe celalalt baiat fiind si ea la aceeasi facultate,dar la alta specializare.Cel din sat cu ea era indragostit de ea, o placea mult, iar celalalt baiat nu stia ce sa faca sa accepte o relatie cu fata respectiva sau sa o refuze ca sa nu-si strice prietenia cu colegul sau.
Tot ma intreba ce sa faca sa se ''combine'' cu fata aia, dar nu voia sa il supere pe prietenul sau.
I-am zis:
Fete gasesti in orice moment, dar prieteni ca el nu mai gasesti.
Ar trebui sa-ti dea de gandit faptul ca ambii si fostul iubit si ''prietena'' ta te-au tradat.
Ar fi bine sa te retragi si sa te linistesti.
Să dispari din viaţa lor definitiv şi să vei vedea cine te urmează cu adevărat. Poate că amândoi au doar interese, şi faptul că pe tine te supără că el este cu prietena ta nu se iubeşte iubire şi ci că eşti o persoană posesivă.
Gândeşte-te la ce ţi-am scris.
Spune bogdaproste ca i-ai vazut adevarata fata, un mojic care nu tine la tine si imediat ce s-a vazut liber s-a combinat cu prima cu care s-a vazut.
Asta nu-i o problema, nu-i ghinion, ci un mare noroc ca ai scapat de el.
Doamne cand va vad cu prietena cea mai buna ooooooofffff.Doar predomina cazurile cand prietena cea mai buna se culca, indragosteste de iubitul meu si tot asa.De ce sa nu lasi? Daca e o panarama si fostul ta e nesincer, neloial, infidel si porc? Cine stie de cand flirteaza ei si rad de tine.Asa stii cine era langa tine si pe cine tineai la san.N-ai treaba, da-o dracul de vaca.Numai plange ca asa ceva se intampla in fiecare zi si lor oricum nu le vor merge bine si nu vor avea liniste pentru astfel de cazuri sunt mereu ironizate si se face misto.Tu esti sus de tot si ei sunt micuti si nesemnificativi.Capu sus si treci peste.Te-as sfatui sa nu-ti mai faci prietene de astea cele mai bune.Unu, te sfatuieste prost si se implica in tot ce tine de relatie si viitor si doi, se poate intampla ceva de genu.Ori esti puternica ori depinzi de toata lumea( psihic si sentimental). Numai regreta atat ca nu ai de ce.Rregreta ca ai stat cu boul ala atata timp si nu ti-ai dat seama mai devreme.SucceS!
O persoană care te iubeşte nu renunţă aşa uşor.El a ales, dacă te iubeşte se întoarce la tine.
Sa zici mersi ca ai aflat cine e el.
Cat despre faza cu prietena, vorbeste orgoliul din tine.
Nu e dreptul tau sa "lasi" doi oameni sa fie impreuna sau nu.
Daca ei vor sa fie impreuna...vor fi, indiferent cat dai tu din picioare si pui bot.
Asa ca mai bine zi "Doamne ajuta, am scapat de un prost" si vezi-ti de viata ta mai departe.
Ai o prietena de cacao, la fel si un fost.asta se intampla cand numesti prieten orice cunostinta.e cea mai penala faza care i se poate intampla cuiva
O iubești pe prietena ta cea mai bună, nu?
Nu te poți pune în calea dragostei. Știu că nu e corect... Nu e corect deloc, dar dacă se plac...
Îmi pare rău
Gandeste la trecut.
Ai avut o prietena foarte buna,ai avut un iubit.
Candva erau amandoi in viata ta si te faceau fericita,acum trebuie sa iasa amandoi din viata ta,daca vrei sa te linistesti.
E o lege nescrisa ca de iubitii prietenilor,nu ne atingem,asa ca prietena ta cea mai buna,nu era chiar asa de prietena, iar el, ti-a aratat ce sentimente are pentru tine...
Uita si ignora-i, fa-ti viata frumoasa fara ei, pentru ca nu-ti sunt necesari deloc.
Multumesc foarte mult pentru comentarii, dar prietena mea nu ma lasa pentru el si eu n-o sa ma mai intorc la el orice ar fi!
HappynewCenusa întreabă: