Daca din atata lucru s-a despartit de tine inseamna ca nu prea tinea la tine.pana la urma nu o sa va puteti ascunde la nesfarsit... daca va certati din atata lucru cand o sa fie probleme ceva mai serioase ce faceti? eu zic sa vb cu el si sa-i spui ca nu avea de ce sa faca asta.eu te-as sfatui sa-l lasi chiar daca il iubesti si iti este greu.lasa-l pe el sa vb cu tine ca dupa o sa se invete asa. daca chiar te iubeste se va intoarce el.
Pai daca s-a despartit de tine pur si simplu inseamna ca nu prea tinea la tine.incearca si vb cu el si spune-i ca vrei din nou sa ai o relatie cu el si nu spuneti la nimeni si nu dati de banuit nu va puneti avatar unu cu altu nu ziceti la nimenisucces:*
Iubitului tau ii e rusine cu tine? asta se mai numeste relattie? nu il "recucerii" pentru ca dupa cate vad eu ii e cam rusine cu tine nu merita fii sigura ca ai sa gasesti un baiat care sa te placa si sa nu vrea sa tina"secret" relatia voastra.
De ce vroiati sa va ascundeti? sau cumva el ti-a propus asta? Cine stie cate mai avea pe langa tine de a adoptat aceasta tactica! Te-a pacalit! Invata din greseli!
Lasa-l ducase D...pe bune daca nu vroia sa afle nimeni inseamna ca cine stie ce avea el de gand uita-l.App fa-ti un prieten caruia nu ii e rusine sa se afiseze cu tine Bafta si sper sa gasesti persoana potrivita nu ca mine un ratat
Mihaela024 întreabă: