| Cristian01032001 a întrebat:

Eu cu prietena mea avem 16 ani si ne-am decis sa intretinem relatii sexuale,avand acordul de la parintii fiecaruia. Cum ar trebui sa o facem? Ne stim de mult timp si ne iubim. Cum pot face ca starea de erectie a penisului sa fie cat mai lunga? Dorim sa incerceam in acelasi timp si sexul anal,nu doar vaginal. O vom face maine, avand liber ca la scoala are loc un proces de deratizare.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

Daca parintii v-a dat acordul la asa ceva au probleme la mansarda.Si cel vaginal si anal doare mai ales prima data si oricat lubrifiant ati folosi...

| SG1995 a răspuns (pentru Freya1):

Eu n-as spune, daca le-a dat acordul inseamna ca macar astia mici stiu riscurile cat de cat.

| Freya1 a răspuns (pentru SG1995):

E aiurea sa vina ficata de 16 ani sa spuna ca are gajic de varsta ei si ca vor sa....in fine

| SG1995 a răspuns (pentru Freya1):

Eh nu cred ca a fost o discutie in acel mod, dar mi se pare mai okay decat cazurile normale de pe TPU. Adica e cred daca as avea copii le-as da o educatie cel putin lineara in acest sens.

| Emilian65 a răspuns:

Daca aveti acordul parintilor(AP), de ce nu o faceti? Dar trebuie sa va si protejati. Pentru asta cereti bani parintilor pentru prezervative.

| SG1995 a răspuns:

1. N-o fa neprotejat.
2. Cand faci anal iubifriezi si penisul si anusul ghinionistei, si o faci lent.
3. Te relaxezi si nu te emotionezi si veti avea o partida nitel mai lunga.

| Mieeez666 a răspuns (pentru SG1995):

"ghinionistei" laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Necunoscut112 a răspuns:

Dacă ar fi fost ai vostri atât de deschişi încât să vă dea liber la sex, 100% v-ar fi spus şi cum şi ce să faceti, dar cel mai probabil povestea cu acordul e o invenţie. Nu iti mai face iluzii de sex anal şi nu stiu ce performanţă. Cel mai probabil după câteva penetrari vei ejacula. Cel mai important e să o faceţi cu prezervativ.

| Cristian01032001 explică (pentru Necunoscut112):

Ne-a explicat, dar cautam sfaturi si pe internet de asemenea.

| anamaria82726 a răspuns:

Nici nu vreau sa-ti raspund. Sunteti prea mici. Si mi se pare ok doar cel vaginal daca tot vrei sa te dezvirginezi. Cum sa-i faci anal prima oara? Mda

| Yon1470 a răspuns:

Adica aveti 16 ani si le-ati spus parintilor ca va plictisiti si vreti sa faceti si nitel sex, iar ei v-au spus ca nu-i problema, vointa sa aveti, nu? Asa ceva!