Pai depinde. Daca sunteti obisnuiti sa nu va vedeti perioade de timp, nu cred ca va va afecta relatia. Daca va considerati genul care sunteti pe ideea ca trebuie sa fiti impreuna de sarbatori si ceva va impiedica, cred ca asta doar va va alimenta dorul unul de celalalt. Nu cred ca e o chestie rea, poate doar o sa va fie greu si va veti duce lipsa, in rest nimic rau.
100%adevarat deoarece de craciun e posibil ca ea sa fie cu prietenii si sasi gaseasca alt prieten...fii lucid in gandire...succes
NU! Stii asta va ajuta! Da chiar va ajuta! Deaoarece vede cum e fara tine si 100000% ca i dor.In plus o pauza in relatii ofera libertate si in acelasi timp o legatura mai stransa intre voi.
Aprop dai funda? )))))
funa )))
Daca faceti Craciunul fiecare cu parintii, nu. Daca faceti cu cate alt grup de prieteni...
Eu stiu ca sarbatorile le faci cu cei dragi. Fiecare avem propria conceptie despre cum trebuie sa avem o relatie, dar in cazul de fata nu mai poti avea pretentia ca voi doi aveti o relatie normala si ca va si iubiti.
Ar fi bine daca ve-ti intilni sarbatorile impreuna, daca daca nu va veti intilni nu cred eu ca pe viitor n-o sa mai fiti impreuna. Totul depinde cit de tare tineti voi una la alta.
Asa ar fi frumos, sa le petreceti impreuna. Daca nu aveai prietena, ti-ai fi dorit ca de sarbatori sa fii alaturi de cineva, crede-ma. Eu nu am prieten, tocmai de asta iti spun. Sarbatori fericite!
wannabe întreabă: