Nu directore, nu are cum.
In primul rand spermatozoizii (daca apuca sa iasa) isi incep drumul in profunzimea vaginului unde e alunecos si prielnic acestui demaraj, nu pe vulva sau parul pubian unde e un mediu usor acid din cauza oxidarii secretiilor in timpul zilei sau a produselor cosmetice.
In alta oridne de idei, daca nu ii distrugi copilaria, cumpara o sacosa de lumanari parfumate si doua containere de petale si fa-i fetei initierea romantic.
Prezervativ obligatoriu altfel sa nu te auzim pe aici cu intrebari unde e avortul mai ieftin si pe baza de id de TPU nu buletin si mama de mana.
Glumesc! Take care!
Prin electrizarea hainelor se poate sa se intalnit sarcini pozitive cu cele negative! Lasand gluma la o parte iti pot spune sa stai linistit, ca nu se ramane gravida prin atingeri externe!
Mai spermatozoizii nu-s niste monstruleti cu multe scule care darama tot in calea lor inclusiv chilotii, distante, si mai stiu eu ce.
Pentru a concepe o sarcina e nevoie de o femeie si un barbat o penetrare(intre ei) si o ejaculare(inauntrul femeii), in cele mai multe cazuri asa merge treaba.
Stai linistit!
Pe ce lume traiti? Chiar nu va interesati de loc, cum se fac copii? Daca nu ati invatat la scoala, daca va e rusine sa vorbiti cu parintii, vorbiti intre voi, cautati pe GOOGLE.Va treziti ori cu vietile distruse, ori cu copil, fara sa stiti cum si din ce cauza.
Da. Crezi că aşa de uşor se rămâne însărcinată? Păi mie ce îmi indică asta.
Îmi indică faptul că :
1. Nu eşti suficient de deştept încât să respiri, genul ăla de prost căruia îi cad balele din gură în timp ce vorbeşte.
2. Habar n-ai 2 paie legate de cum se fac copiii. Ceea ce e şi mai grav. Nu ştii cum se fac copiii dar faci sex?
Nu! In nici un caz nu e insarcinata! Poti sa stai linistit! Ramane insarcinata doar daca ejaculezi inauntru, si nici atunci nu e 100% sigur sa ramana. Daca spui ca asta s-a intamplat poti fi foarte linistit si lipsit de grija! Fundita?
loramesesan întreabă: