anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu cu prietenu meu am facut dragoste, nu s-a terminat in mine s-a terminat afara sa sters si dupa aproximativ 5 minute am facut dragoste din nou e risc sa ramin insarcinata?

Răspuns Câştigător
| AnToOniiia a răspuns:

NICIODATA nu veti putea face dragoste si sa ai sanse de 0% sa ramai insarcinata, dar eu zic sa nu`ti faci grijiwinking Este totusi un risc mic(dar existent) ca inainte de ejaculare(barbatul elimina un lichid "picatura placerii" care POATE contin espermatozoizi) sa ii fi curs asa-numita "picatura", dar ai putea ramane insarccinata NUMAI in cazul in care esti f fertila. Intereseaza`te de familia si de rudele tale(daca au fost sau nu ff fertile, dar sa fi smechera ca sa nu se prinda de scopul intrebarii). Totusi, pentru a avea protectie mai mare, folositi prezervativul, macar cand simte ca e aproape de finalwinking

12 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Da, evident ca da.
Rămâne sperma pe penis și pe canal. Cu ștersul a înlăturat numai o parte dar nu totul.
Trebuia sa se fi urinat și sa se fi spălat bine și apoi sa își spele... gânditorul, cu apa și oțet, ceva mai concentrat, și apoi cu apa simplă, ca să nu îl usture, de la apa cu oțet.
Învățați dracului, cum sa evitați o sarcină, înainte să vă apucați de sex.

| BRG a răspuns:

Cred că da. Dar orice ar fi nu fă avort.

| RaZ4Ing a răspuns:

Daca s`a sters bine si nu a ramas deloc ud. nu este niciun risc. Sper sa nu se fi intamplat nimic... Succes :-s

| FirstState a răspuns:

Da noi de unde sa stim ce a fost la voi sau nu? daca s-a shters atunci totul e ok

| Shery a răspuns:

Da.

| Neagandalf a răspuns:

Nup.Nue riscant, eu numai asa fac cu o fata... Pt ca nu se satura din prima repriza laughing

| Lysm a răspuns:

De protectie ati auzit? Calitatea spermei scade repede ins exista riscul, desigur pentru ca nu numai sperma contine spermatozoizi rolling eyesgreu greu, ce mai spui de timpurile in care barbatii foloseasu mate de animale pentru protectie? Le spalau le puneau la uscat si le refoloseau? Pana si in antichitate se protejau oamenii, in ziua de azi e foarte greu sa cumperi un prezervativ il pui in 10 secunde si stai fara sters, right?

| Adinuzza1 a răspuns:

Daca s-a sters bine si nu si-a dat drumul in tine nu ai cum sa ramai insarcinata.
cel mai bine ar fi sa faci un test de sarcina
pupici si ai grija de tine

| GabyTzu_1295 a răspuns:

Daaa.ia pastila de a 2-a zi urgent... apoi fa-ti un test de sarcina...chiar daca si-a dat drumu, mai curge un lichid care curata canalul de spermatozoizi, si e posibil sa fi curs; da dc nu va protejati? nu inteleghappy

| geo691 a răspuns:

Exista riscu deoarece mai ramane pe teava.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pi daca v-ati protesat nu daca nu v-ati protejat da deci ia niste anticonceptionale da vbeste intai cu un doctor sau cineva
Succes :*.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. Trebuia sa urineze si sa-l spele bine cu apa si sapun.