| Wwwonderlanddd a întrebat:

Eu cu prietenul meu am fost impreuna vreo 3 luni de zile. Nu a fost lunga relatia, dar a fost una foarte frumoasa si cu o insemnatate destul de mare. Ne iubeam mult si aveam o compatibilitate buna. Dar s-a despartit de mine pentru ca eram putin geloasa pe alte fete cu care se intelegea si pentru ca se plictisea de monotonia relatiei. A trecut o luna de la despartire. In tot timpul asta i-a placut de alte persoane. Mie imi spune ca nu mai e cale de intoarcere si ca nu mai tine la mine, dar continua sa vorbeasca cu mine pentru ca ne intelegem. Ce sa fac? Cum sa-l faca sa se intoarca inapoi si sa m iubeasca din nou?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum Dumnezeu a fost o relatie frumoasa daca va certati din cauza geloziei tale?
Eu cred ca tu vezi numai ce-ti convine tie, nu realitatea!
Nici o relatie nu va functiona cand apar mopmente de neincredere sau gelozie intre partneri.
In plus, au fost doar cateva luni si cum relatia s-a rupt, te sfatuiesc sa-ti cauti un baiat cu care te asemeni, ca relatia sa functioenze.
Din pacate, barbatii au mai mult orgoliu si mandrie de cat iti inchipui tu, si un barbat nu s-ar intoarce acolo undea abandonat o femeie, decat daca aia este proasta si ii cedeaza de fiecare data cand el are chef.

| mihai69 a răspuns:

Ai o fixație?!? nu a mers... la revedere!
Nu ai ce face ca să meargă ceva care de fapt nu a funcționat niciodată corect.

| sofisis a răspuns:

Wow...ce stupid de la cap la coada. In 3 luni deja monotonie? Fereasca...
Si daca imediat dupa ce v-ati despartit deja era interesat de altele...la revedere. Parerea mea e sa il lasi in plata Domnului si sa iti cauti pe unul care apreciaza relatia cu tine, nu unul pe care il plictisesti de moarte big grin

| GoldenZenith a răspuns:

Se vede că dragostea e oarbă.
Ai deja totul oferit pe tava ca sa observi că el nu este ceea ce ai tu nevoie: plictisit, ii plac alte tipe prea repede, nu și-a dat interesul să facă relația să meargă etc. Să îl faci să te iubească din nou? Dar macar a făcut-o vreodată?laughing
Revino cu picioarele pe pământ și mergi mai departe.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Pai acum se gandeste la tine ca la o amica si atat.
Intelege ca el nu te mai vrea.
Gaseste alt baiat, nu trebuie sa stai sa plangi mereu dupa el, ala si-a refacut viata deja, fa si tu la fel.

| MidnightR a răspuns:

E amuzant ca el se plictisea de monotonia relatiei dar nu facea nimic sa o schimbe.Si te-a iubit enorm daca intr-o luna deja i-a placut de alte persoane.

| AdinaanidA a răspuns:

S-a despartit de tine si tu il vrei inapoi?
Cati ani ai? 13?