| Sara2 a întrebat:

Eu cu prietenul meu ne purtam foarte urat unul cu altul, ne certam mereu, am momente in care recunosc ca sunt respingatoare, si el este nesuferit, incepem sa ne jignim reciproc, acum spunem ca ne despartim acum ca ne impacam, are glume urate in el, de multe ori incerc sa aplanez situatia sa fiu draguta si el incepe cu glume proaste, uneori cand suntem cu mai multi la un local, reuseste sa ma enerveze atat de tare incat ma face sa ma ridic de la masa si sa plec, simt ca nu mai rezist, uneori imi spune ca eu ies si cu altii si ma termina psihic pe tema asta 2-3 ore ce ma sfatuiti sa fac? mai are rost relatia asta?

5 răspunsuri:
| Elisa a răspuns:

Explicai cum vezi tu lucrurile. Daca nu intelege lasa-l in pace. Poate face toate astea fiindca tu i permiti sau poate ca nu mai vrea sa fiti impreuna.Multa bafta. Sper ca te-am ajutat.

funda?

| AlexandraCroft a răspuns:

Nu,numai are rost, daca intr-adevar tinea la tine nu se comporta in halul asta cu tine si mai ales de fata cu alti prieteni. Daca tinea catusi de putin ar fi trebuit sa conteze sentimenltele tale, asa ca da`i papucii si nu il mai lasa sa te amarasca atat!

| buburuza_1564 a răspuns:

Sinecer nu prea cred ca are rost ) e o timpenie ) sau poate chiar voi sinteti niste tipuri de oameni care va plac certurile. intr-o anumita masura va potriviti big grin

| Kaffeetasse a răspuns:

Nu mai are rost din punctul meu de vedere sa ramai cu un baiat care te trateaza asa urat. Nu te respecta acum, nu te va respecta indiferent de ce ai face numai ca sa mearga bine relatia.Mai multe sanse sunt sa te pretuiasca dupa ce te desparti de el.

| muzicaparty a răspuns:

Ce tare.ma regasesc in cele povestite de tine.am si eu o iubita la fel.identica cu tine