| diana_2372 a întrebat:

Eu cu prietenul meu suntem impreuna de aproape un an dar problema e ca ne certam din orice si foarte des.si desi eu incerc in fiecare zi sa ii arat afectiune el se comporta foarte rece cu mine si vorbeste foarte indiferent.plus ca e foarte gelos si mereu chiar daca nu sunt eu de vina da vina pe mine. iar cu un prieten foarte bun care ma inveseleste mereu dupa certurile cu el ma inteleg perfect si situatia e foarte ciudata deoarece cu actualul prieten as vrea sa raman in continuare pentru ca a trecut ceva timp si nu pot sa las toate amintirile dar as si incerca o noua relatie cu celalalt care stie sa se comporte frumos cu mine.ce ar trebui sa fac? sa raman cu actualul si sa sper ca totul va fi bine si poate sper degeaba sau sa renunt si sa incep o noua relatie? funda:*

Răspuns Câştigător
| beautifullie a răspuns:

Iubirea trebuie sa fie reciproca pentru ca o relatie sa mearga. si, mai ales, trebuie sa depuna amandoi efort in aceeasi masura. Nu te complace intr-o relatie care nu-ti face bine si nu-ti satisface nevoile spirituale: atentie, caldura, iubire, intelegere, respect. Renunta la el pentru ceva mai bun, sunt sigura ca meriti mai mult de atat

5 răspunsuri:
| Annitu30 a răspuns:

Asta nu e ok. in mod normal, intr-un cuplu trebuie sa fie armonie, pace si intelegere.
nu e ok cum se comporta cu el si eu iti recomand sa-ti gasesti pe altcineva. in timp ce el te raneste, un altul ar putea sa-ti puna un zambet pe buze...
esti tanara, ai toata viata inainte. curaj si mult succes!

| andreeaadeeaaa a răspuns:

Aproape un an e destul de mult dar asta nu inseamna ca ar trebui sa ramai cu el doar de dragul amintirilor. Amintiri o sa mai fie... Nu trebuie sa suferi doar pentru ca aveti o relatie de un an. Daca baiatul ala iti aduce zambetul pe buze inseamna sa stie sa se comporte cu tine si ar trebui sa incerci o relatie cu el. Bafta :*

| Burlacu006 a răspuns:

Eu zic sa il lasi pe actualul iubit si sa te duci la celalt pentru ca nu are rost sa mai fi cu unu ca el daca da vina pe tine din ori ce si va certati aproape din ori ce.

| bokorrobert1999 a răspuns:

Cheamal pe tatăl tau sa vezi cum îl face mielusel

| SabinaRsT a răspuns:

Comunicarea? Unde ese comunicare? Vorbeste cu actualul tau prieten, spune-i ce te deranjeaza, spune-i ce ai vrea sa schimbe si poate ca se va schimba, analizeaza situatia si ia o decizie, esti singura in masura sa faci acest lucru! Bafta!