anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu, cu un coleg de clasa vorbeam pe mess, si el imi zicea mie ca ii place de o fata din clasa, si eu ii ziceam ca imi place de o alta fata.

Din greseala eu i-am dat arhiva fetei care el o place laughing, si ea i-a spus si fetei care eu o plac.

Ce sa fac acum? Intr-un fel e mai bine ca am " zis " chiar daca nu am vrut tot ce simteam, si m-am eliberat, pe de alta parte sunt si ma rusinos de felul meu, si nu stiu cum o sa reactionez cand o sa o vad iar luni la scoala.

Niste sfaturi ar fi foarte bune, multumesc!

4 răspunsuri:
| kittysor a răspuns:

Edy urmatorul pas ar fi sa iesiti toti 4 la un suc happy
Timiditatea se vindeca!
Bafta!

| lovefan a răspuns:

Buna, Edy. Nu ai de ce sa iti fie rusine, calmeaza-te. Eu sunt fata si as aprecia enorm la un baiat daca mi-ar marturisi sentimentele. Cei mai multi nu fac acest lucru, sunt mult prea orgoliosi. Crede-ma, nu iti va spune mai nimic, te va trata cu indiferenta. Stiu ca nu prea te ajuta ceea ce ti-am spus, poate e trist, dar o stiu din propria experienta. Acum, depinde si ce fel de fata este. In plus, daca stie, poate te va placea si ea. Fluturasii pot aparea si pe moment, sau poate te placea si ea big grin

| Beiibby a răspuns:

Buna edytsule! Nu are de ce sa iti fie rusine pentru ca sincer mi-ar fi placut foarte mult ca un baiat sa imi spuna ce simte pentru mine! happy E de apreciat pentru ca mai rar baieti ca tine, chiar daca ai "spus" din greseala. happy Incearca sa iesiti toti 4 undeva happyhappy si poate poate se va lasa cu combinatiihee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai numai fii timid sincer si eu am fost o data asa
dar la mine erau si gemeni si eram noua in liceu. anul asta am intrat la liceu.