Tu o mai consideri de prietena? nu cred ca mai are vreun rost nici cu ea, nici cu el... daca de pe acum ti-a facut asa, da mai tirziu? eu daca as fi in locul tau mi-as trai viata mai departe oricit de dureros ar fi, as lupta si as cistiga.Nu dispera, daca asa a fost scris sa fie, inseamna ca e mai bine, Dumnezeu a pus si pentru tine iubirea deoparte, iar la momentul potrivit ti-o va da. bafta.pa
Trebuie să-ţi spunem noi cum să reacţionezi? Dacă nu şti cum să reacţionezi înseamnă că nu prea îţi pasă aşa de mult, fiecare om o face în felul său. Tu eşti tu? Sau tu eşti restul? De ce e nevoia asta de a face ce spun alţi, eu nu înţeleg. Nu ai o idee proprie?
Sincer nu m-as putea controla si ia-si da cap in cap pe amandoi cu toate ca nu merita, asa persoane merita doar indiferenta, iar tu pe fata ai nu ar trebuie sa o mai consideri prietena pentru ca nu merita decat eticheta de ''parsiva''
O ironie scurtă pe care să o simtă amândoi până la oase, apoi pleacă liniştită mai departe. Cel mai inteligent lucru de făcut.
Sincer fata aceea nu se poate numi prietena. Dar sti ii o vorba de cand lumea PRIETENII TE F** PRIMA DATA! daca asa a fost sa fie inseamna ca meriti ceva mai bun decat actualul, si nu uit ce-i al tau e pus deoparte!
I`as bate pe amandoi doamne as intra int ro criza de nervi si i`as injura si i`as bate cum sa faca asa ceva.si u o mai consuideri prietena?
Teoretic... i-as da ei o mama de bataia ca sa vad ca ala e prietenul tau si ca ea ar fi trebui sa fie cea mai buna prietena si lui i-as face la fel ce ti-a facut el tie
practic...nu as pune teoria in practica pentru as pic eu de proasta, as faceo pe proasta si m-as comporta cu ei cu mult cinisc ca si cum ar fi normal sa se intample asta.
si gandeste la vorba asta:RAZBUNAREA E ARMA PROSTULUI, DAR E MAI PROST ALA CARE NU SE RAZBUNAEmulta bafta si sper ca ti-am fost de folos
O vorba spune ca atunci cand cauti razbunare trebuie sa incepi prin a sapa doua morminte: unul pentru tine si unul pentru dusman.
Se pare ca tu va trebui sa sapi 3...
Ar trebui sa le ceri explicatii, atat ei cat si lui.
Dar indiferent de ce iti vor spune, o prietena adevarata nu ti-ar fi facut asta, iar prietenul tau inseamna ca nu te iubeste, ori e un afemeiat.
scarking12 întreabă: