Frate,in primul rand am remarcat ca esti disperat din descrierea lunga si incalcita a povestii si asta nu e bine, fi tot timpul relaxat. in al doilea rand din ce ai spus nu trebuie sa iti faci griji pentru tipu ala, adica si el ti-a aratat ca nu e interesata de altcineva. daca ai vorbit deja serios pe tema relatiei voastre cu ea nu mai are rost sa incerci se vede ca tipa nu e hotarata si ca ar renunta la tine in orice clipa..stiu din proprie experienta ca un sfat nu ajuta cand esti indragostit si ca poate nu vei tine cont de cuvintele mele dar exista multe fete care stiu sa pretuiasca. si eu am trecut prin asta. As vrea daca se poate sa imi raspunzi la mesaj, sa imi spui ce crezi despre intamplari sa imi zici daca esti de acord cu ce ti-am zis si daca e nevoie voi mai discuta cu tine si voi aduce in discutie si alte optiuni in afara de despartire, bafta!
E posibil sa te iubesc si sa nu
e posibil sa nu stie ce vrea sau poate vrea mai mult
e posibil sa te puna la multe incercari nu o cunosc dar asta da impresia
sau ai grija sa nu isi bata joc
Faza ca ea l-a refuzat pe prietenul tau in mesaj NU inseamna neaparat ca a renuntat la ala pentru tine, ci pur si simplu era prea mic. daca era mai mare fii sigur ca ar fi fost cu el si te-ar fi lasat balta.
Faptul ca te-a intrebat de prietenia dintre voi doi inseamna ca o plictisesti, stresezi si nu stie cum sa iti spuna sa te desparti de ea sau sa se desparta de tine si ti a dat de inteles.
La cum scrii/te comporti zic ca ai pana in 16 ani.
Nu te mai grabii si scrie corect si treci direct la subiect ca nu prea am inteles nimic din povestea ta.
Pentru ca ai vrut sa fii altfel decat esti tu.Relatiile bazate pe asa ceva nu merg mult timp.
Ai dreptate si chiar as avea nevoie de niste sfaturi sa zic asa, dar nu putem vorbi aici, daca e lasa-mi adresa de mess...multumesc ca ma ajuti!
Gheorghevlad54 te ajut cu mare placere, stiu prin ce treci, funda?