| firelord66 a întrebat:

Eu fac sala de cateva luni si o fata face cu acelasi trainer ca al meu... mie imi place de ea doar k ea are 16 ani iar eu 14 ani Noi am mai vorbit si e f. de treaba si nu are nici prieten...Credeti ca as avea sanse si cum pot sa ii arat ca o plac? ( fara sa ii spun direct sau alte chestii cum ar fi floti sau bilete)

Răspuns Câştigător
| xPitic a răspuns:

Uite-te in ochii ei,caut-o mereu cu privirea. Spune-i ca ii sta bine parul,ca e draguta,ca iti place cum vorbeste. Vorbeste cu ea pe mess,intreab-o ce ii place, ce nu-i place.Iar apoi daca esti sigur ca ea e fata de care iti place spune-i, nu mai evita...ca o vei pierde!

| ProjectJackpot a răspuns (pentru xPitic):

Scuze ca te deranjez. Dar cati ani ai? Esti fata?

| xPitic a răspuns (pentru ProjectJackpot):

Chiar conteaza atat de mult? Oricum sunt fata si am 16 ani.Am vazut ce raspuns ai dat tu intrebarii si ti-as spune asa: Baiatul firelord66 are dreptul sa vorbeasca cu acea fata, ce conteaza daca e mai mare.Tu chiar crezi ca toate fetele de 16 ani vor baieti care sa le duca la mare,la munte,sa le traga in toate pozitiile.Da, ai si tu dreptatea ta, fetele tind sa fie cu baieti mai mari decat ele.Dar sunt si exceptii.Acum daca baiatului ii place de acea fata, de ce n.ar incerca? Ce ar avea de pierdut? Daca acelei fete chiar i-ar place de el? Tu ce varsta ai? Si iti respect pareara!happy

Tot 16 am. Tu ai vrea sa fii cu un baiat de 14 ani? Gandeste-te un pic. Ce iti poate oferi el, ce te-ar atrage la el? Dar te rog, nu te minti singura.

Daca mi-ar place fizic as incerca sa-l cunosc mai mult.De oferit nu stiu ce ar putea sa-mi ofere la 14 anisori... poate iubire.Dar mai am o intrebare pentru tine ProjectJackpot: baietii de ce tind mereu sa fie cu fete mult mai mici ca varsta decat ei? Ca o fata la 14-15 ani nu ar avea ce sa-i ofere unui baiat de 18-19 ani.Tu ai fi cu o fata de 14 ani? Nu-mi zice acum ca e diferit, ca e chiar la fel.Situatiile sunt similare.

Hm, eu am profitat de o pustoaica imatura de 13 ani de cateva ori.Da, frate, era atat de proasta si imatura, noroc ca ma excita ca altfel.Da, ok, poti sa crezi ce vrei despre mine, nu ma cunosti cu adevarat! Fetele se maturizeaza mai repede decat UNII (majoritatea) baieti. In cazul meu, sunt peste fetele de varsta mea, ca nivel. Dar sa ma simt bine cu o pustoaica de 14 ani nu ar fi un lucru chiar atat de rau, oricum n-o s-o iubesc, n-ar fi o relatie serioasa. Si da, e un lucru extrem de diferit! Baiatul trebuie sa fie liderul, trebuie s-o protejeze, s-o iubeasca s.a.m.d. El nu poate fi mai mic, in schimb fata poate (sau chiar e indicat).
Cat despre fizic, nu vad ce te-ar atrage la el. Iar daca @fire s-ar duce la tipa aia si i-ar spune c-o iubeste, tipei ii raman 2 variante :sa-l refuze frumos sau sa-si bata joc de el. Din simlpu motiv ca este un visator care nu i-ar face fata. Si ca sa stii, ca relatie serioasa, mi-as dori o fata matura, inteigenta si iubitoare, care sa fie de varsta mea, sau cu un an mai mica.

Daca vrei, putem vorbi chestiile astea in privat.

Ia da-mi id.ul tau ...chiar sunt curioasa sa stiu cu cine ma contrazichee hee.

Sau un mesaj cu id-ul tauwinking

Wow, ce directa esti! laughing Trecem peste tot, nu? Este ca si cum te-as invita la un suc, iar tu m-ai invita direct la tine acasa rolling on the floor (ciudata comparatie, stiu)
Ok, ti-l dau in privat.

12 răspunsuri:
| ProjectJackpot a răspuns:

Esti complet nebun! Ai auzit?! NEBUN! N-ai nicio sansa cu ea, nu incerca. Esti prea mic pentru ea, fetele tind spre barbati maturi si inteligenti. Tu esti un copil, probabil ca inca te mai uiti la Naruto, ea isi doreste sa fie dusa la mare, la munte, sa fie trasa in toate pozitile. Tu n-ai cum sa-i oferi toate astea. Daca vrei incearca, dar nicio fata sanatoasa la cap n-ar accepta...

| firelord66 explică (pentru ProjectJackpot):

ProjectJackpot sincer.nici eu nu am crezut ca am sanse dar am un prieten care are 15 ani si are prietena de 18 si fata aceea nu sta cu el k e curva sau altceva.Sti ce mi-a zis fata de care mi place k eu arat nu de 14 ani ci de vreo 16 si sa stii ca doar fetel fitoase vor baieti mari si cica sa le duca la munte si nu stiu ce...

| ali_8949 a răspuns:

Incearca frawinking