Dupa parerea mea cele mai bune sunt prezervativele ( durex ). de anticonceptionale pot sa iti spun doar ca au cam multe reactii adverse, acum depinde de organismul tau . totusi ramai la prezervativ
SUBSCRIU celor de mai sus! desi sunt impreuna cu prietena mea de 5 ani, si de 4 locuim impreuna, nu facem sex fara prezervative (durex, si doar in cazuri de necesitate si extrema excitare si lipsa de durex folosim altceva), sincer dupa abstinenta prezervativul este metoda contraceptiva cea mai sigura. deci nu trece pe pastile.
parerea mea!
Daca vrei pastile vezi sa treci pe la un medic ginecolog sa-ti faci un control de rutina si sa intrebi ce anticonceptionale sa iei, dar ai grija sa eviti sa iei Diane 35 sau Yaz, oricu m majoritatea medicilor recomanda Yasmin. Acu iti zic, prietena mea a primit asa ceva dar pentru ca avea 2 chisturi la un ovar! Si e in tratament de 1 an de zile si pot spune ca nu a avut niciun efect negativ pana acum, dar ea mai i-a in paralel si un hepatoprotect. Acum ramane la aprecierea ta si la recomandarea medicului. Altceva ce sa-ti zic sunt 21 de pastile incepi sa le iei din prima zi de menstruatie dupa ce termini folia vine menstruatia si iei apoi dupa 7 zile urmatoare folie si tot asa. Cam atat.
Iti recomand sa stai pe prezervativa sunt cele mai sigure, nu fac modificari hormonale si nu vei lua ce stiu eu ce boala.
Barbatii pot fi purtatori fara simtome...
Anticonceptionalele sau pilula de a 2 zi sunt pentru a nu ramane insarcinata nu se intampla nimic cu tine atat fizic cat psihic este ok.este ok nu este nicio problema poti sa stai linistita si e ok ca vrei sa te protejezi.
Mutubal întreabă: