Stii, eu am o relatie de 6 luni cu un baiat, tin la el dar tot de fostul iubit sunt indragostita. Iubitul meu actual ma iubeste si ma ajuta sa trec peste acea iubire si sa il iubesc pe el.Asa ca eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea sa incercati sa va impacati si sa o ajuti sa il uite. Poate ca va ajunge sa te iubeasca.Incearca sa nu ii mai aduci aminte de celalat baiat, evitati locurile unde se ducea ea cu el si incearca sa o faci cat mai fericita. Du`o la plimbari in aer liber, la mare, la munte, in club, la cumparaturi[daca ai bani[ofera`i in principal toata dragostea ta si nu ii reprosa niciodata ca tu faci eforturi pentru ea si ca o ajuti ca sa il uite pe el pentru ca si ea face, SPER SA TE ACCEPTE.
Daca te'ai certat cu ea si nu mai vorbiti incearca sa te impaci. dar daca ai inceput sa devii indiferent si ai inceput s'o raresti cu vorbitul cu ea, aici ma refer si la messenger, si ea nu te baga in seama, atunci nu mai vorbi cu ea. parerea mea
Las-o in pace; nu indiferenta temporara ci pace pe bune; nu cred ca ai fi fericit sa fiti (din punctul tau de vedere) impreuna atat timp cat ea iubeste pe fostul; si presupun ca nici ei (decat daca are alte castiguri de pe urma ta);
asa ca tu treci la next si las-o pe ea la previous
Daca o iubesti cu adevarat te gandesti la binele ei mai mult decat al tau ar trebui sa vorbestii cu ea si sa nu tratezi cu indiferenta iar chestia asta duce la o cearta cumplita asteapta pana cand se plictiseste de celalalt baiat apoi ea va veni la tine sper ca ti-am fost de ajutor
Lasa lucrurile asa.Nu mai vorbi cu ea! E cel mai bine.Nu cred ca poti avea o relatie cu o persoana care stii ca nu te iubeste p tine ci p fostul! Si nu prea merg relatiile d genu! Cand esti cu cineva doar ca sa uiti p altcineva. Mai devreme sau mai tarziu se termina.si tot tu ai d suferit! Ai grija.