| aksay a întrebat:

Eu i-am spus ca o iubesc ea a zis ca iubeste pe fostul prieten al ei iar azi am rupt orice legatura ce sa fac va rog un pic de ajutor credeti ca e bine sa o tratez cu indiferenta n-am vb de 3 saptamana si imi e tare greu!? vreua cel mai sincer raspuns va rog dau fundinta

Răspuns Câştigător
| Eddy_7914 a răspuns:

Hello barbatelaughing. Alt tip suparat. OKi, sa iti explic, oricat ai citii tu aici nu o sa faci ce zic eu sau oricare altii pana nu iti dai seama ce vrei (In cazul tau, ori sa fi cu ea, ori scoatetio din cap), dupa ce ai ales ai putea sa vi sa asculti sfaturi etc.
Oki, citeste niste versuri, sunt misto, trebuie doar putin sa le intelegi: "Acum cand totul s-a sfarsit cum am mai zis. Lacrima se imprastie pe fata. Ca iubirea in abis. Ai fost un vis. Dupa o perioada fericita. Mereu raman trist.Sunt la un pas de rasarit. Observ, inca exist.Nu critic despartirea.Doar sa stii ca n-am mintit. Ai fost cea mai importanta. Dar ai ramas un simplu mit. Iubirea a trecut ca vantul. Mi-a crapat buzele, acum totul sa sfarsit.Nu mai amintim de scuzele.Calc frunzele, imi vin muzele.Suntem in perioada anosta.Nu'mi mai arunca vorbe in vant. Ca de acum tot iti zic fosta."...
Si nu uita iesi din depresia asta, pentru ca nu suferi dupa ultima femeie, doar sa stii si tu media este de vreo 8 femei la un barbat. Wake up bro', Life goes on!

7 răspunsuri:
| mihaela_7412 a răspuns:

Pai buna mai daca ea ti-a zis ca iubeste pe altu dc tu ar trebuie sa mai vb cu ea? asa si trebuie daca ei nu ii mai pasa de iubirea ce eu porti dc tie ar trebuie sa iti pese. e f bine nu o mai cauta daca te iubea te cauta ea si iti zicea de la inceput ca ink il iubeste pe ala faci f bine incearca sa stergi tot ce iti aduce aminte de ea si asa o vei uita, iesi cu prietenii fa sport fa orice altceva ca sa iti ocupi timpul si sa nu ai timp sa te mai gandesti la ea, o vei uita nu ai dc sa stai suparat sa suferi si ea se distreaza, ai grija ce faci :*

| clawdya_8655 a răspuns:

Stiu, ti e greu, insa fa tot ce poti, nu neaparat sa o uiti pentru ca nu o sa reusesti asa usor, ci incearca sa nu i mai dai atata importanta. te nteleg ti e greu.insa fii barbat.de obicei dragostea te cam face sclav oricat de barbat te ai da tu.mai asteapta o perioada de timp, sa vezi cum decurg lucrurile si dupa daca, daca mai este cazul mai inca\earca o sg data. daca vezi ca ea inca te marginalizeaza si chiar nu te mai vrea, raspunde i si tu cu aceeasi indiferenta, chiar mai rau.gandeste te la raul pe care ti l a facut, numai acolo si ai sa vezi ca incet, incet o sa devii altcineva.nu o sa o uiti intru totul, dar nu o sa mai fie in sufletul tau, ce a fost.fii sigur de asta. te pooop.ai grije de tine.si...mergi inainte, chiar daca ti e greu, dar stii, uneori RAUL ITI FACE BINE. un sut in fund e un pas inainte.

| imyourdestiny2 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic... e ca si cum ai termina o relatie.deci eu zic sa mai astepti ceva timp apoi sa o intrebi daca vrea sa va impacati daca chiar ti la ea si daca nu vrea sa o uiti definitiv...stiu ca e greu, dar trebuie sa o uiti si sa te gandesti la defectele ei daca vrei sa uiti o vei uita mai usor asa daca nu tea ales pe tine la ales pe altul fi cu alta fata las-o in urma poti merge mai departewinking

bafta:*:*:*

| imyourdestiny2 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic... e ca si cum ai termina o relatie.deci eu zic sa mai astepti ceva timp apoi sa o intrebi daca vrea sa va impacati daca chiar ti la ea si daca nu vrea sa o uiti definitiv...stiu ca e greu, dar trebuie sa o uiti si sa te gandesti la defectele ei daca vrei sa uiti o vei uita mai usor asa daca nu tea ales pe tine la ales pe altul fi cu alta fata las-o in urma poti merge mai departewinking

bafta:*

| rosogalavinia a răspuns:

Daca ea nu te place uit-o si gata gasesteti o noua prietena sau macar ia o amica si zii cai prietena ta ca sa o faci geloasa si sa vada ce a pierdut si vine inapoi, sau fa-o sa vada ce a pierdut

| BubbleGumyy a răspuns:

Vb cu ea dar nu o sacai daca iti e greu fara ea spune-i tot ce te framanta...si incearca sa fii sentimentaliast...mult noroc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu prin ce treci... exact prin acelasi lucru trec si eu doar ca pe mine ma si mintit:cat timp am fost impreuna mi-a zis ca ma iubeste si ca la uitat pe fostul.acum mi-a spus ca nu mai putem fi impreuna pentru ca inca il iubeste pe fostul si nu poate sa stea cu o persoana pe care nu iubeste. pur si simplu si-a batut joc de mine. dar totusi nu o pot uita pentru ca o iubesc prea mult.de fiecare data la scoala incerc sa o evit dar nu pot si imi fac rau mult mai tare si imi pierd pana si dragul de a trai