Ba stai putin daca a avut o pasa proasta cu fostul de ce nu o intelegi? acum sa fim seriosi? e normal sa il iubeasca daca il iubea cand s-au despartit.fi alaturi de ea.sustine-o cu o vorba buna cu un umar pe care sa planga.nu fi fraier.impaca-te cu ea asta daca mai vrae ea. sper sa va descurcati.lasa orgoliul de barbat (cum sa stea cu mine si sa iubeasca pe altul)e normal.fi langa ea si fa-o sa treaca peste aceste momente si te va iubi pe tine
Daca o iubesti atat de mult ar trebui sa fi langa ea, sa o ajuti sa treaca peste fosta relatie.trebuie sa o faci sa se indragosteasca de tine. daca o lasi singura se va simti abandonata si se va gandi tot la fostul.in schimb daca ii esti alaturi la greu, la un moment dat se va indragosti de tine. timpul e de partea ta, intr-un final.
. Pai nu stiu ce sa zic. daca a zis ca il ube pe fostu.nu cred ca tine la tine cred ca esti un nimic cu tine si sta sau statea cu tine doar pentru un scop imi pare rau ca o zic dar asta e adv.asa se intampla mereu, cel ce e iubit isi bate joc, iar cel ce iubeste sufera Ar fi o modalitate sa stai de vorba cu si sa vezi ce are de gand, dar nici sa-i dai de inteles ca nu poti trai fara ea sau esti nebun dupa ea ca pe orma mai rau isi bate joc! Stai de vb`a si ii zici mai fato, ce ai de gand? cu mine sau cu ala? gandeste`te bine ca alegerea asta e definitiva si nu ma mai intorc la tine!
Si atunci iti dai seama de adevarata ei fata Alta modalitate nu exista!
Rau ai facut, normal ca nul poate uita pe fostul asa repede (ii fata totusi) a gasit in tine alinare ti-a spus adevaru si tu ai lasato...intra in vb cu ea zi ca iti pare rau si ti mult la ea
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: