Pfffff...
Mai bine nici pe facebook nici pe mess!
Daca ii zici in fata o prinzi la un moment mai mare de sinceritate..asa virtual, in fata unui ecran e asa usor sa fii respins..in fata.ii zambesti o faci sa se simta mai speciala. Si cred ca varianta 1 este ceva mai dura..varianta 2 este mai draguta!
Fa cum simti. dar ti-am zis mai bine ai lua curajul si i-ai spune face2face! Daca vrei sa iasa ceva..acum,intrearea asta 'pe mess sau pe fb' nu te prea salveaza..amebele sunt virtual..ambele sunt in spatele unui ecran. Nimic prea emotionant..nimic prea cu 'contact'. Intelegi? Si fii mai dulce si mai sincer daca vrei sa o cuceresti. Bine e ok sa fii asa cum esti doar ca iti propun. Ii zici 'X stii..eu chiar te plac, si as vrea sa stiu daca si tu simti la fel'. BAFTA :*
Multumesc frumos! Chiar asta o sa fac si sper ca o sa fie bine daca nu, mai sunt fete frumoase
Cu mare placere ^_^.
Ma bucur ca esti optimist .
bravoo :*
De ce nu vorbesti cu ea FACE IN FACE? Adica ii poti observa figura fetei si etc! Asa am incercat sa fac si eu dar nu am avut noroc Poveste mai lunga
Pai stai asa! Tu i-ai spus ca o placi si ea nu a raspuns? ....Mess,fb,tot aia e! Eu i-as zice asa! "Aozi, eu plac o fata si nu stiu cum sa ii zic, pot repeta cu tine?" Si ii zici si pe urma ii spui ca de fapt ea e "fata" Acum serios...nu o lua prea tare ca se va speria, dai de banui acest lucru!
Sau vorba ta, scurt si la obiect dar mai intai vorbiti mai mult!
Succes
Ar fi cel mai bine sa eviti sa ii adresezi intrebarea pe internet.fii sincer cand te intalnesti cu ea.nu neaparat prin vorbe, ci si prin mici gesturi. spune-i ca iti este f draga, ca o simpatizezi, in nici un caz ca o iubesti. iubirea vine mult mai tarziu, cand ai o relatie cu ea si incepi sa ii cunosti calitatile si defectele.bafta.
PAI 1. Mai bine spune-i in realitate daca ai curajul si spune-i in fata si stai foarte apropriata de ea ca si cum ai sarutao sau daca nu ai curaj spune-i pe facebook ca o iubesti si ca ai dori sa fi cu ea si daca ea simte ceva pentru tine... BAFTA FUNDA?
PAI 1. Mai bine spune-i in realitate daca ai curajul si spune-i in fata si stai foarte apropriata de ea ca si cum ai sarutao sau daca nu ai curaj spune-i pe facebook ca o iubesti si ca ai dori sa fi cu ea si daca ea simte ceva pentru tine... BAFTA FUNDA?