Deci din ce ai scris mai sus, pare un baiat bun, dar asa este, daca isi bat joc niste guri rele de relatia voastra...il schimba fara sa isi dea seama de cele mai multe ori, dar faza cu excitatul nu stiu, asta cred ca toti o avem in sange, dar daca el la 19 ani nu ti-a cerut nimic mai mult si este sincer cu tine, si vrea sa se schimbe pentru tine este de apreciat, si faza cu excitatul, poate ii este rusine, daca este timid nu poate sa vorbeasca asa dintr-o data sa spuna tot, totusi esti prima lui fata, si daca are ganduri serioase va avea grija de tine si va sta cu tine pentru ceea ce esti. Sa nu il mai saruti? nu, nu te poti excita doar dintr-un sarut, Si nici nu puteti sta nesarutati, si poate nu se gandeste la mai mult. Eu si prietenul meu avem 2 ani si 3 luni impreuna, la inceput m-a pus pe ganduri, dar mi-a aratat ca nu isi doreste altceva si ca s-a schimbat, mai ma atinge pe fund, ma saruta, ma tine in brate, dar nici odata nu a mers asa departe, chiar daca poate se gandeste, el ma respecta si ma iubeste pentru ceea ce sunt. Deci sa nu il mai saruti nu este o solutie buna, pana la urma este o relatie iar el daca te iubeste si nu-si doreste altceva si iti arata ca tine la tine, nu o sa indrazneasca la altceva.
Ma pai are 19 ani. Tu crezi ca in momentul cand te atinge peste tot nu ar vrea si mai mult? Mai ales ca esti prima. Urla hormonii in el orice ar spune si cat ar nega asta. Tu nu esti pregatita dar fetele de varsta lui sunt si ar face-o.Cam asta e ideea. Daca rezista pana cand esti gata, adica inca vreo doi-trei ani e ok dar nu prea cred.
Sa mor de am inteles ceva. Ai vrut sa scrii cu diacritice, dar ti-a iesit o laie, si nu una bucalaie. Mai aveai si niste exprimari la persoana a doua, de parca ai fi vorbit cu mine. Cica "i-ai spus". Nu i-am spus nimic, femeie, ca nu il cunosc. Propoun sa stergi romanul asta si sa faci un rezumat scris corect din punctn de vedere gramatical.
"Succesuri"!
Deci nu sunt singura care nu a inteles nimic.
Si eu care ma temeam ca sunt singurul, avand in vedere ca ceilalti i-au raspuns.
) asta gandeam si eu.
Pai sa inteleg sunteti de 8 luni impereuna si nici mana pe fund nu-l lasi sa puna) sau sa ii stai in brate lol tine de el fata mea ca altu nici 2 saptamani nu ar rezista asa:L))) Si acuma vrei sa nici nu-l mai saruti ce relatie este asta? Si nu ai ce sa faci are 19 ani si se excita ce este rau in asta Sau ar fi ceva masturbeaza sau spune-i sa se masturbeze el :_)
Bună.
Deci, l-a luat valul fiind cam prima lui relaţie serioasă. Hmhm, începe să îşi descopere latura perversă din câte văd eu acum. A fost influenţat, nu cred că este cunvântul potrivit. S-a gândit şi probabil a încercat să vadă dacă îl laşi după asemenea gesturi, probabil. Ce să înţelegi din excitat? Faptul că este mare şi că începe să descopere unele lucruri mai târziu decât trebuia. Este greu să nu te mai exciţi dintr-o dată, fără un sărut nu cred că mai există o relaţie.
Este foarte simplu, dacă îl iubeşti, nu îl schimb! Ori îţi place aşa cum este, ori nu îţi place şi îl laşi în pace.
(la intrebarea de mi-ai trimis-o)Daca spui asta, ca se excita, acum depinde in ce fel,(daca se poate controla) si eu am avut o discutie aprinsa cu prietenul meu la inceput, si m-a inteles, adica nici odata nu a mers departe cu excitatul, poate ca mai simt intr-un fel o schimbare, dar problema asta o au toti baietii, bine daca este la prima relatie poate sa se controleze, daca nu e cu fetele cum este marea majoritate, excitatul acesta noi il provocam baietilor, doar printr-un gest, eu m-am pus peste prietenul meu si i s-a intamplat, nu stiu daca se poate numii excitat, chestia aia cred ca li se intampla destul de des, dar daca ii produci momente mai intime si el nu a trecut prin astea, il provoci si i se intampla chiar fara sa se gandeasca, de exemplu eu cand m-am suit peste prietenul meu, si eu simt ceva, nu excitat, dar un sentiment mai de apropiere, insa fara aprobarea mea nici odata nu o sa indrazneasca, si l-am testat, i-am dat odata tricoul jos, si nu a mers mai departe, nu a vrut, inseamna ca, chiar a inteles si ma respecta, ma iubeste asa cum sunt, deci nu cred ca este vorba de excitat, mai degraba un sentiment, dar daca te iubeste si ti-a promis asta, nu o sa indrazneasca, si depinde, daca il cunosti ca nu este in stare, eu zic ca este baiat bun, daca vrea sa stea cu tine pentru ceea ce esti, din ce ai scris in intrebarea aceea eu zic ca o sa fie bine, intamplari omenesti, pentru mine, erea mai rau daca nu simtea nimic si nu se producea nimic, pentru ca la un baiat daca nu se produce nimic, ori a mai avut pe cineva cu care a avut momente mai intime, ori are probleme si nu poate(adica sa fie inapt, in legatura cu sa fie tatic), deci este inregula asa cum este, si daca nu a mai avut relati intime se poate controla, eu zic ca daca vrea sa fie cu tine pentru ceea ce esti este de apreciat pentru ca se multumeste cu ce are langa el si nimic mai mult.
Din ce ai scris tu mai sus reiese că vrea o relație de scurtă-durată. Nu mai sta pe lângă el, că nu-i genul tău. Din secvența ''anturajului'' scrisă mai sus, el nu este decât fizic atras de tine. Meriți pe cineva mai bun, ai încredere. Cius
AndrewTate7789 întreabă: